Magyarországon az emberek miért utálják a vegetáriánusokat ,miért ilyenek az emberek?
Én egy vegetáriánus vagyok!
És már sokszór találkoztam azzal a jelenséggel ,hogy belém kötöttek húsevők ,akik valahogy megtudták ,hogy nem eszek húst.
Egyből hittérítői akcióba léptek.Miután a hittérítés nem sikerült azzal fenyegetőztek ,hogy lenyomják a húst a torkomon.
Illetve gyűlölet beszédet is tartottak nekem arról ,hogy milyen szigetre zárnának be engem.És ezt verbálisan agresszív módon fejezték ki.
Te milyen körökben mozogsz? Azért mert a TE ismerőseid ilyenek még nem minden magyar ilyen. Több vegetáriánus ismerősöm van/volt, senkinek sem volt ilyen problémája.
Inkább a hittérítő vegánokkal van az embereknek baja, de azokkal sem azért, amit esznek, hanem amit csinálnak.
Az ismerőseim nem ilyenek.
A neten meg pont fordítva látom. A vegák/vegánok mindennek elhordják azokat, akik esznek húst.
3-as
Interneten lehet ,hogy ez van.
De a valóságban én szerintem ez pont fordítva van.
A húsevők vannak többségben.
Azt mondannak ,amit akarnak.
kik mondtak ilyeneket neked?
NEkem az összes ismerösöm szarik rá, hogy mit eszek, akár vegán kaját eszek, akár nem, van laktozérzékeny ismim is, meg aki gluténmenteset eszik. néha megbreszéljük, ki mit eszik, de senki nem mondja meg ,mit kene a masiknak enni
6-os
Lehet ,hogy én vagyok szerencsétlen ,hogy mindig ilyeneket fogok ki.
Most nyílván konkrétumokat nem írok arra ,hogy kik mondanak ilyetre.
Normál átlag emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!