Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell kérdezősködni,...

Miért kell kérdezősködni, beszolni egy vékony nőnek?

Figyelt kérdés
Mindig magyarázkodnom kell, hogy miért vagyok vékony, és már kezdem unni. Genetika, mindenki ilyen a családban. Általában nők szólnak még. Fárasztó. És ha látják hogy eszek rendesen még jobban meg utálnak.

2024. júl. 16. 12:01
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem miért baj ha valaki vékony? Miért baj ha valaki husisabb?
2024. júl. 16. 14:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj.

De ha beszólnak a vékonynak, az azért van, mert rohadt irigyek, ha a dagadtnak, az meg azért, mert jobban akarják érezni magukat, és belerúgnak másba.

Mindkettőt megéltem, és lehet emiatt rossz ember leszek, de most amiatt szólnak be, amiért edzek, és figyelem a makrókat, és imádom.

Amikor amiatt szóltak be, mert kövér voltam, akkor éreztem a lenézést, az undort, hogy emberileg kevesebbnek tartanak.

Most érzem az irigységet, hogy szeretnék, hogy elhízzak, és kárörvendhessenek.

Nem kell foglalkozni vele. Irigyek rád. Utálom, amikor minden hülyeségre ezt mondják, hogy az emberek irigyek, de szerintem ez az egyetlen eset, amikor 100%-ig igaz. Mindenki vékony akar lenni.

2024. júl. 16. 14:54
 23/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet, hogy mindegyiken van túlsúly?

vékony...egyébként ezt is sokan sarkítják.

még is mennyire vékony? csont és bőr,

Vagy az a fajta vékony aki egészséges módon az akiket mondjuk címlapokon látni a médiában...mert azok nem vékonyak csak jól néznek ki.

én első körben féltékenységnek mondanám

2024. júl. 16. 16:46
 24/24 anonim ***** válasza:

Válaszolj csak annyit, hogy:

"Köszönöm a véleményed, elgondolkodom rajta".

Vagy ha flegmább akarsz lenni, akkor:

"Köszönöm a véleményed, ami inkább csak téged jellemez".

A lényeg, hogy ne lássák rajtad, hogy ezzel felhúznak.

2024. júl. 16. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!