Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell kérdezősködni,...

Miért kell kérdezősködni, beszolni egy vékony nőnek?

Figyelt kérdés
Mindig magyarázkodnom kell, hogy miért vagyok vékony, és már kezdem unni. Genetika, mindenki ilyen a családban. Általában nők szólnak még. Fárasztó. És ha látják hogy eszek rendesen még jobban meg utálnak.

2024. júl. 16. 12:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Nem pontoztuk le a fizikát, de attól is függ milyen gyors az anyagcsere és egy csomó ilyen dolog, nem elég csak azt nézni mennyit mozog az illető. Ugyanis van akinél gyorsabb az egész emésztés genetikailag, vagy pajzsmirigy, vagy ki tudja mi, de tuti nemcsak az hogy ő most az izmaival épp mit tett és mit nem.
2024. júl. 16. 12:48
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
#10 a genetikán múlik nagyrészt, hogy ki mennyire hízékony. Olvass utána.
2024. júl. 16. 12:48
 13/24 anonim ***** válasza:
53%
Ahogy más is írta, mindenkinek beszólnak. Sajnos. Senki sem makulátlan és a rosszindulatú emberek rátapintanak erre. Sem a jómodor, sem az intelligencia nem súly, nem vagy származás kérdése.
2024. júl. 16. 13:09
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Én kövérként sosem szóltam le senkit, viszont engem igen. Nyilván irigylem a másikat, de nem rosszindulatból, meg rossz értelemben. Nem egy vékony barátnőm volt. Sosem cseszegették úgy, ahogy téged. Legalábbis rosszindulatból nem. Inkább csak ilyen, de jó neked " beszólásokat" kapott és ennyi.
2024. júl. 16. 13:10
 15/24 anonim ***** válasza:
23%

Egyáltalán nem genetika. Többségében cico, calories in, calories out.

Ha vannak genetikailag vékonyak, akkor miért nem hiszik el sokan, hogy vannak genetikailag kövérek? Mert nincsenek.

Kérdezőnek ki kell számolni, mennyi BMR/TDEE-je, kiszámolni, hogy egy nap mennyit eszik, és pénzben fogadnék itt bárkivel, hogy az jön ki, hogy ő azt hiszi, sokat eszik, de kalória kereten belül vagy alatta van.

Ennek a fordítottja is igaz, amikor valaki azt hiszi, nem eszik sokat, pedig csak nincs tisztában azzal, mennyi kalóriát fogyaszt. Léteznek anyagcsere betegségek, de az a ritkább. Többségében az emberek tudatlanok.

2024. júl. 16. 13:23
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
#15 vannak anyagcsere betegségek is.. van egy nő is, aki napi 6000 kalóriát eszik csak azért, hogy életben maradjon. Na most, ha azt veszük, hogy másnak nincs ilyen durva betegsége, akkor nézhetünk egy skálát is, hogy ki mennyire esik bele. Tök jó, hogy mindenki az egyen dumát fújja, csak marhára nem olyan egyszerű. Ha pajzsmirigy betegséged van azt is ki kell vizsgáltatni, mert vagy fogysz tőle elég gyorsan vagy hízol. Attól függ, hogy alul vagy túl működik. Én kövérként nem tagadom le, szeretek enni. Amikor orvosnál voltam egyből vizsgálatokra akartak küldeni, mert biztos attól híztam, hogy valami bajom van. Pedig mondtam hogy nem. Szimplán a kajával nyugtatom magam. Ami nem egy jó dolog.
2024. júl. 16. 13:33
 17/24 A kérdező kommentje:
Tehát aki vékony nem eszik, aki kövér az csak zabalhat. Köszönjük Emese! Egyél egy kis salátát majd megnyugszol :D
2024. júl. 16. 13:34
 18/24 anonim ***** válasza:
43%
#16 leírod, hogy egy nap miket/mennyit eszel? Csak összehasonlításképp érdekel.
2024. júl. 16. 13:49
 19/24 anonim ***** válasza:
50%
Most dicsekszel vagy panaszkodsz? Feltetelezem az elobbi. Amugy az en tapasztalatom is az mint a 14-es valaszoloe. Nem szoktak a vekonyakat csesztetni, utalni meg plane nem, ha amugy egy kedves, jo szemelyiseged van. Talan mas miatt utalnak..
2024. júl. 16. 13:49
 20/24 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező, igen. Aki nem lépi túl a napi kalóriakeretét, az nem hízik. Aki deficitben van, az fogy, aki túllépi, az hízik.

Ilyen 6000 kalóriás anyagcserebetegségek azért baromi ritkák.

De ha nem hiszel nekem, vegyél elő egy konyhamérleget, és mérd le, mennyit eszel egy nap.

Én majdnem 100 kiló voltam, és alig vagyok 160 centi. Én is azt mondogattam, hogy de hát nem is eszek annyit. Aztán IR-es lettem, akkor azt hibáztattam.

Kipróbáltam minden csodadiétát. Nem tudsz olyat mondani, amit nem csináltam végig. Az egyetlen, ami működik, a kalóriaszámlálás. Az egészséges embereknél működik, nálam IR-el is működött.

Közben találkoztam ugyanilyen lányokkal, mint te, akik saját maguktól mondták, hogy azt hitték, sokat esznek, de mikor elkezdték számolni, akkor rájöttek, hogy igazából alatta vannak a keretüknek. Akár az derül ki, hogy többet eszel, akár az, hogy kevesebbet, meg fogsz lepődni.

2024. júl. 16. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!