Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Úgy érzem kicsit kiègtem, mit...

Úgy érzem kicsit kiègtem, mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Gondolom depressziós vagyok...

Több rossz dolog történt az elmúlt 10 hónap alatt. Aztán nem találom a helyem a világban... Lusta lettem pedig sosem voltam az. Egyedül lakók, unatkozok de mégsincs kedvem semmit sem csinálni, ha a haverokkal vagyok akkor haza akarok jönni, de itthon sem jó egyedül...

Egyfolytában csak eszek, nasizok.

Folyamatos az ördögi kör... Pedig tavaly ilyenkor még olyan jól elvoltam.

júl. 15. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress párt magadnak, lehet akkor jobb lenne.
júl. 15. 17:44
 2/6 A kérdező kommentje:
A kiègès egyik oka egy lány...
júl. 15. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez nem kiégés.
júl. 15. 20:39
 4/6 A kérdező kommentje:

De semmihez sincs kedvem, motivalatlan és lusta vagyok.

Mi ez akkor?

júl. 15. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Bánat 🙄
júl. 16. 07:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Sajnos történt más is...

Elhunyt a testvérem, leègett a házam, és akit évek óta várok lányt, közel engedett magához majd azt mondta ez nem megy neki legyünk csak barátok...

Szar a fizetés is, maszek munkám sincsen, de igazából lusta is vagyok dolgozni. A munkahely sem motivál...

Jól tudtam németül, bánom hogy hanyagoltam. Mondjuk inkább angolul kellene megtanulni. De az sem opció hogy csak úgy ki megyek külföldre, a szülőket nem akarom itt hagyni. Lehet az egésszel az a baj hogy túl agyalom..

júl. 16. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!