Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Balatonnál mennyire bírni ezt...

Balatonnál mennyire bírni ezt a hőséget, megéri lemenni a héten?

Figyelt kérdés

júl. 15. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
28%

A nyaralás messze száll, sok emlék visszajár.

Hányszor elmúlt már, de újra vár

||: A balatoni nyár, balatoni nyár. :||

júl. 15. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Mi egy másik tónál voltunk fürödni tegnap, az teljesen vállalható volt. Nagyon kellemes volt a víz, ha bent van az ember, a melegből úgysem érez túl sokat.

Figyelni kell a napfényvédelemre, illetve hogy azért túl sokat így se legyünk a napon.

júl. 15. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
Rohadt meleg van ott is, de a csinos bikinis nők látványa kárpótol.
júl. 15. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Én most jöttem fel, de már mennék vissza. Inkább a vízben pancsolnék a strandon, mint hogy egy városi lakásban rohadjak, mint most...
júl. 15. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyedi, hogy ki hogyan bírja. 1 hét hőség után Miskolcon nyaraltam, abban fele sem volt strandolás, több volt a túra, engem egyáltalán nem visel meg továbbra sem. Függ a víz hőmérsékletétől is, mert túlságosan felszaladva valójában már nem hűsít.
júl. 15. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szálláson van klíma és nincs is túl messze a strandtól, plusz van pénzed hűsítőkre, akkor jó.

A tömeg az nagy, ennyi ember nem tévedhet.

júl. 15. 16:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap előtt jöttünk haza, ott jobb volt, eleve pár fokkal hűvösebb, a parton jár a levegő is, és éjjel is jobban lehűl kicsit a levegő.
júl. 15. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!