Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők között is gyakori a...

Nők között is gyakori a kéregetés az utcán, vagy nem annyira?

Figyelt kérdés
Vagy leginkább csak férfiak szoktak utcán pénzt kérni?

2024. júl. 14. 15:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Nők közül felénk a "most gyüttem Kovászna megyébül" típusú sokszoknyás románcigány asszonyok voltak régebben sokan. Mostanában inkább a "beteg gyerekeim vannak" táblával üldögélőket látom, de ők legalább nem nyomulnak agresszívan.
2024. júl. 14. 15:52
 2/13 anonim ***** válasza:
35%
A nőket mindig felkarolja valaki csak a férfiakat hagyják megrohadni az út szélén.
2024. júl. 14. 16:23
 3/13 anonim ***** válasza:
37%
2, a barátaik, családjuk. Akiket a férfiak leszarnak.
2024. júl. 14. 17:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

#2 Az út szélén rohadni kiváltság ahhoz képest, amit sok kiszolgáltatott nővel csinálnak.

Az én városomban egy öreg néni kéregetett egy ideig, de aztán eltűnt. De férfiból tényleg több van.

2024. júl. 14. 18:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Én férfiként vagyok a munkahelyen kiszolgáltatott helyzetben, mert sok helyre nem vennének fel, a főnök tudja ezt, ki is használja a helyzetet rendesen, agyon dolgoztat... Jah ha férfi vagyok, nem számít, hogy kihasználnak?
2024. júl. 14. 18:52
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Mi van? Te most magaddal vitatkozol?
2024. júl. 14. 18:53
 7/13 A kérdező kommentje:
A négyes válaszra reagáltam! Nem magamnak írtam!
2024. júl. 14. 18:55
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
Megerőszakolnak?
2024. júl. 14. 18:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom, hogy olyan sokkal több férfi kéretegő lenne, mint női... Budapesten nagyobb közlekedési csomópontokban sorra látok férfit és nőt is, sőt vasárnap csak női kéregetővel találkoztam.

Amúgy meg senki nem a "köcsög főnök sok munkát ad" jkellegű dolgokra gondol, amikor kiszolgáltatott nőkről beszél. Hanem fizikai abúzusról, megerőszakolásról, pénzügyi abúzusról (ami nem ugyanaz a szint, mert te dönthetsz úgy, hogy felmondasz, de ha a nő azt mondja, ő elmegy, akkor meg átmegy fizikai abúzusba a dolog... meg nincs saját bankszámlája, a férje dönti el, hogy vehet-e egy tusfürdőt... ez nem az a szint).

2024. júl. 15. 12:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha egy férfit leuralnak, ráadásul tartósan, az egy vég nélküli, teljes intenzitású egzisztenciális válság, a férfilét megélésének ellehetetlenítése. Mentálisan ez felér napi több nemi erőszakkal, csak a műfaj más, színtisztán lelki erőszaktétel, folyamatosan. Sose fogod látni senkin, esetleg kicsit gyakorlottabb szem ki-kiszúr túlkompenzálást, fura komplexusokat, a leghátul kullogásra kényszerített farkas csaholását, és csak gyűlölöd érte, pedig nincs a homlokára írva, hogy mennyire van befolyása a jelenlegi pokolra, és hogy mennyiben lett volna okolható korábban azért, mert errefelé tartott. Nagyon egyszerű a szőnyeg alá söpörni azt, amikor a bizonyára egytől-egyig utolsó alávaló szemétláda kanok némelyike talajra kerül, és rá se néz senki inkább, csak nehogy meg kelljen érteni. Fordítva meg már vannak elvárások, a korszellem kibontakozásával egyre több, amik egyre mesésebbek. Aztán lehet csodálkozni, miért a tuskók mellett találod magad mindigml.
2024. júl. 15. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!