Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehetne leállítani a...

Hogy lehetne leállítani a barátnőm testvérét?

Figyelt kérdés
1 éve lakok együtt barátnőmmel a lakásában, sose volt előtte nyugodt életem, de mikor megismertem, meg összeköltöztünk ez megváltozott, végre jól éreztem magam, de az a baj ez nem sokáig tartott, mert a testvérét kiengedték a börtönből 2 hónapja , kábszer miatt volt bent. Hallottam róla korábban is dolgokat de nem hittem volna hogy ilyen komoly a baj. Amióta kijött folyton feljárkál a házba kéregetni, nem kajára , mert az anyjával él, ő tartja el, nem dolgozik, egész nap nézi a TV-t, netezik, meg lejár drogozni a haverjaival az utcára, meg a lakókocsijába (kertjükben van). Állítása szerint füvet szív, cracket meg methet. Hetente többször feljár a házba, itt eszik, iszik, TV-zik, nem csinál semmit csak fekszik meg tönkrevágja a lakást, meg lehúzza barátnőmet nem kevés pénzel. Szólni nem mer nagyon neki mert fél tőle, anyja meg nem tud mit csinálni azt mondta. Elkezdett velem is "haverkodni", látja hogy sok pénzem van, tőlem is kéreget, eleinte adtam neki de már nem szeretnék, nagyon zavar a helyzet. Próbálja azt tettetni hogy bír engem, de átlátok rajta, hogy ezt csak a pénz miatt teszi, hogy betudja lőni magát. 2 napja mikor jöttem hazafelé 4 haverjával állított meg az utcán, hogy adjak neki, és mikor nemet mondtam elkezdett erőszakosan kéregetni, meg a haverjai is adták alá a lovat ami nagyon nem tetszett, kitalált dolgokat hogy én amúgy tartozok neki, meg hogy segített nekem mindenben és hogy ne legyek ilyen (nyilván mind kamu). Próbáltam nemet mondani, de végül adtam mert láttam a haverjain hogy nekem akarnak jönni, körbeálltak és csak nem hagytak békén. Mikor ezt elmeséltem barátnőmnek nagyon ideges volt rá, de ma a gyerek úgy csinált mintha semmit nem tett volnaa, ugyan úgy jött fel kérni 10 ezret, meg mondta a hülyeségeit hogy én tényleg tartoztam neki meg ilyenek. Igazából itt ment fel a pumpa, mert aljas módon megrágalmaz, majd semmi bűntudata nincs utána. Elküldtem majd beszéltem a barátnőmmel, fél tőle, azt mondja majd kitalálunk valamit, de nagyon bizonytalan vagyok hogy ennek nem lesz vége.

2022. máj. 8. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd lakása saját vagy albérlet? Sajnos itt nincs nagyon más megoldás, mint a költözés, ha saját a lakás, ez nyilván nehezebb. De el kell tűnni a Tesó elől, minden kapcsolatot megszakítani, mert ez csak rosszabb lesz!
2022. máj. 8. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha adsz neki, nem fog leállni. Alapvetően két lehetőség van:

1. ha feljön a lakásra, elkülditek (nem engeditek be), ha nem megy el, rendőrt hívtok.

2. elköltöztök onnan, letiltjátok telefonon, közösségi médián, mindenhol (tehát teljes kapcsolatmegszakítás).

Utóbbi nyilván szar ügy, mert az albérlet drága, értem én. A gond az, hogy az ilyennek abszolút semmi gátlása nincs, képes lenne neked menni, hogy anyagot szerezzen, a rendőrség pedig nem fogja eltüntetni az életedből.

2022. máj. 8. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!