Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni amikor lefeksz...

Mit lehet tenni amikor lefekszek aludni és nagyon pörög még az agyam, emiatt nem megy az elalvás? Hogyan lehet leállítani az agyamat olyankor?

Figyelt kérdés
Mert gyakran előfordul és elég zavaró, hogy emiatt órákig tart elaludnom. Valami gyógynövényes dolog mint pl. a Valeriana Night segíthet ezen?
2021. jún. 2. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Inkább egy jó könyvet javasolnék.
2021. jún. 2. 17:28
 2/7 anonim válasza:
verd ki
2021. jún. 2. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Nálam ez napi szintű, és sajnos bármivel is próbálkozok (az altatót kivéve), nem használ.

A Valeriana meg a többi ilyen kamu homeopátiás vacak semmit nem ér, ki van próbálva. Esetleg hangos fehérzaj (eső, vízesés, gőzpumpa vezérlő) lejátszásával próbálkozhatsz.

2021. jún. 2. 17:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Oke, en mar nagy vagyok, Xanaxtol alszom, de sulyos szemely vagyok. Viszont alapesetben azt tudom, a kislampa felkapcsolasa, olvasas, vagy ha letezik meg ilyen ember, rejtvenyzes elobb elalmosit, mint a gorcsos akaras. Esetleg beszelgetos nyugis musor hallgatasa, nezese.
2021. jún. 2. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Igyekezz semmire sem, de komolyan semmire sem gondolni, és ha előjönne valami, zárd azonnal le.
2021. jún. 2. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jajj 5. válaszadó, ha ez ilyen könnyű lenne! :D

Az agyam: "Unatkozom. Játszhatunk valamit?"

Én: "Nem. Aludj el. Most azonnal.

Az agyam: "Ha a szabályozó szabályoz, a súroló súrol, akkor a kígyó az kígy, a pillangó pedig pillang?"

Én: ...komolyan, fakk jú...

2021. jún. 2. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne félj attól, hogy nem fogsz elaludni és törődj bele ebbe. Nincs praktika az elalvás megvalósítására, csak ha egyszerűen nem foglalkozol ilyesmikkel.
2021. jún. 2. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!