Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek nincs a házban/a...

Akinek nincs a házban/a lakásban klímája, miért nincs?

Figyelt kérdés
Sok a "hogy bírod ezt a meleget"-típusú kérdés, erről jutott eszembe. Kint és a tömegközlekedésen nincs, de otthon miért döntöttél úgy, hogy nem szereltetsz?

2024. júl. 14. 10:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%

Hűvös betonlakásunk van és nem is szeretem a klímát. Nyári nappallal hűvösebb a lakás, éjszakára is van megoldás és nagyon jól alszok. Szálláson sem kértem a klíma használatát, páromnak sem kell. A munkahelyen a csoportom másik részén van klíma, pont nálam nincs és szerencsére pont oda kerültem. Teljesen jól vagyok a természetes idővel. Még az utcai párakaput sem bírom elviselni, felidegesít. A mostani 2 hetes hőség már tényleg túlmegy egy határon, de alapvetően így vagyok. Amikor egészen 20-22 fokig hűtenek le egy járművet, azt sem bírom elviselni.

35/F

2024. júl. 15. 16:38
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem a miénk a lakás. Más ingatlanának az extrázására nem akarok egy vagyont költeni.
2024. júl. 15. 17:30
 23/24 anonim ***** válasza:
53%
Azért nincs klímám, mert bár anyagilag nem jelentene gondot, viszont nagyon nagy árat kell majd fizetni érte.
2024. júl. 15. 22:51
 24/24 anonim ***** válasza:
68%
Most épp lakás felújításban vagyunk (családiház) ha kész akkor kettő is be lesz szerelve.
2024. júl. 16. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!