Mad Max2 kérdése:
Hogy viselitek ezt a kánikulát?
Figyelt kérdés
sajnos klimánk nincs.
Én kb aludni is csak vergődve tudok.
Ti birjátok még?
#kánikula #dög meleg
júl. 13. 06:36
1/17 anonim válasza:
Vályogházban lakom. 26-27 foknál nem megy feljebb a hőmérséklet.
2/17 anonim válasza:
Napkozben szar, 29-30 fok is van bent. Ejszaka nekem nem lenne rossz, de van egy 1 eves kisfiam. Na o nem nagyon tud aludni sajnos.
3/17 anonim válasza:
Teljesen jól bírom. Klímánk nekünk sincs, a lakásban van 28-29 fok. Ettől függetlenül jól alszom.
4/17 anonim válasza:
Ventilátorral nem olyan szörnyű, rakunk mögé lefagyasztott vizdt és így kicsit hidegebb levegőt fúj. Éjszaka is használjuk, plusz akkor szellőztetünk, napközben minden csukva és sötétítőfüggönyök elhúzva.
5/17 anonim válasza:
Ejszaka meg reggel kb 20 fok van vagy 18.
6/17 anonim válasza:
Persze, nyugati részen. Keletebbre, délebbre, főleg Bp-től meg legtöbb helyen éjjel is 25-27. Semmi értelme ezeknek a válaszoknak ha nem írják le a pontos helyet. Nálunk pl hűvös van perpill.
7/17 anonim válasza:
Ez egy vertfalú házban elviselhető mindenféle modern technológia nélkül. Annak idején a "buta" paraszt nem véletlenül építkezett úgy ahogy. Persze a "modernebb" kivitelű vályogházak sem olyanok már. Égtájnak megfelelően, tornáccal, túlnyújtott résszel, pici ablakokkal, hófehér fallal. Ami most következik, de már benne is vagyunk azt nem lehet majd túlélni. Főleg egy belvárosi vasbeton dzsungel én. És itt nemcsak éghaljatról van szó.
8/17 anonim válasza:
Annakidején sokkal ritkábban volt ilyen meleg, de tény hogy amikor volt, akkor a vályogfal hófehéren a legjobb. Mondjuk azt nem értem hogy pici ablakokon hogy engedik be az éjjeli hűvöset, legalább valami bazi nagy ajtók kellenének pluszban. A tornác az kell, főleg hogy akkor be se esik az eső.
9/17 anonim válasza:
Nincs klíma, de az árnyékolás is sokat jelent. Éjszaka kereszthuzat. Ventillátort is hasznàlunk.
10/17 anonim válasza:
Nincs is olyan meleg. Pulcsit is szoktam felvenni estefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!