Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem lenne munkátok örülnéte...

Ha nem lenne munkátok örülnétek egy minimálbéres munkának is?

Figyelt kérdés
Keresek munkát, és találtam egy boltot, ahol 8 órában nettóban olyan 216 ezret fizetnének. Tudom, hogy ez is több, mint a semmi, de azért úgy önmagában még se egy jó fizetés.
júl. 12. 19:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp elvallnam, már csak azért, hogy addig is legyen bejelentett munkahelyem, ne zsebből kelljen fizetni a tb-t stb..

Aztán közben is keresnék jobbat.

júl. 13. 12:00
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Ez tudtommal jóval több, mint a minimálbér, ami kb. bruttóban ennyi, mindenesetre voltam már olyan helyzetben többször is, amikor ennél sokkal kevesebb minimálbéres állásnak is örültem (volna), ráadásul te még otthon is laksz, ha jól tippelek, nem is kell túl sokat költened. Most 13 éve dolgozom egy webáruháznál kb. ugyanennyi pénzért... de már nem sokáig.
júl. 19. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!