Ha nem lenne munkátok örülnétek egy minimálbéres munkának is?
Figyelt kérdés
Keresek munkát, és találtam egy boltot, ahol 8 órában nettóban olyan 216 ezret fizetnének. Tudom, hogy ez is több, mint a semmi, de azért úgy önmagában még se egy jó fizetés.júl. 12. 19:10
1/12 anonim válasza:
Ha nincs más, fogadd el, de ne ragadj ott. Közben keresgélj.
2/12 anonim válasza:
Ha nem kenyérre kell, mert van nagytakarítás, vagy családban élek és nem én vagyok az egyetlen kereső, akkor keresnek tovább. Ha a napi megelhetesem múlik rajta, akkor nyilván vállalom.
3/12 anonim válasza:
Nagytakarítás = megtakaritas akart lenni.
5/12 anonim válasza:
A mi cégünknél ezért a segédmunkások dolgoznak kint nyáron 40 fokban, télen -10-ben, kemény fizikai munkát végeznek.
Vagy anyám például ennyiért dolgozik könnyű fizikai munkát, de két műszakban.
Na már nem is olyan rossz boltosként az a 216 ezer forint ugye?
Mindenki el van szállva Mo.-n hogy itt már a nettó 500-at megkeresi a kuli munkás is, pedig rohadtul nem.
6/12 A kérdező kommentje:
Anyám szerint boltokban ettől nagyobb fizetésre ne nagyon számoljak, és ennek is örülhetnék, mert jobb, mint a semmi.
júl. 12. 19:21
7/12 anonim válasza:
Igaza van anyukádnak. Bár a bolti meló egy belépő szint a munka világába, nem kell itt leragadni.
8/12 anonim válasza:
Én azért meglepődnék rajta, ha pl egy Aldi nem fizetne ennél bőven többet.
9/12 anonim válasza:
Nem, max ha az éhhalál szélén állnék, de mindig úgy mondok fel, hogy többszázezer tartalékom van vagy már eleve megvan az új, jobb állás. Ilyen szar pénzekért nem kelek fel reggel. És boltok közül is vannak, amik jobban fizetnek ennél, bár nem tudom hol élsz, de Aldi stb 330 körül minimum kb bárhol kapsz.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem is az Aldiról van szó. Az Aldi ettől még 6 órában is többet fizetne, de ott megy nagyon a hajtás, ez meg egy kisebb bolt. Nem is gondolnám, hogy ebben szeretnék leragadni, mert mellette szeretnék más szakmát kitanulni.
júl. 12. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!