Kitiltottak egy gyárból örökre pedig nem csináltam semmit, ha írok a műszakvezetőnek hogy mi ennek az oka stb, lehetséges hogy feloldatja a tiltást?
Dolgoztam egy gyarban 4 honapot aminek nagyon sok reszlege es tobb csarnoka is van. Tobbszor jeleztem a muszakvezetonek hogy le akarok szamolni mert rosszul erzem magam ott o gyozkodott hogy ne tegyem, áttesz másik sorra, meg vannak velem elégedve, terveik vannak velem stb. Normalis ferfi amugy. Aztan en nem nem birtam mar ott dolgozni mentalisan rosszul voltam, irtam neki hogy leszeretnek szamolni. Aztan mire mentem leszamolni a kartyam mar nem engedett be..jeleztem hogy leszeretnek szamolni erre ok kitiltottak onnan, pedig semmi joguk nem volt ehhez, nem tettem semmit. Azota eltelt 1 ev.
A varosban semmi munka nincs, es most jelentkeztem ebbe a gyarba ujra mivel nem volt mas valasztasom, de nem mehetek mert a nevellenorzesen nem mentem at..
Az egesz gyarbol kitiltottak engem orokre, es nincs is mas gyar a varosban ahova tudnek menni.
Semmit nem tettem, mas emberek verekednek a gyarba kitiltjak oket aztan ugyanugy visszaveszik oket. Engem nem jogosan tiltottak ki, es ez felhaborit.
Irni akarok a muszakvezetonek, ha kicsit megnyugszok de nem tudom van e ertelme.
Valoszinuleg nem emlekszik ram, de bemutatkoznek es megirnam neki, hogy miert tiltottak ki orokre egy gyarbol mikozben semmit nem tettem, nem volt jogos es felhaborito ez a dolog. Amugy volt egy tarsa aki intezte az ilyen dolgokat szoval valoszinu o tiltott ki onnan.
Szerintetek irjak neki?
Van ra esely hogy feloldatja a tiltasomat, tudnek vele beszelni vagy vissza sem fog irni?
24 eves vagyok es orokre ki vagyok tiltva jogtalanul egy olyan helyrol ahol nem tettem semmit, es a varos egyetlen biztos munkahelye.
4 honap alatt 2x panaszkodtam es mint mondtam jeleztem hogy leszeretnek szamolni aztan erre a valaszuk a tiltas volt.
Azert mert panaszkodtam nem tilthatnak ki mikozben mas verekszik vagy lop aztan ugyanugy visszaveszik
"Aztan mire mentem leszamolni a kartyam mar nem engedett be..jeleztem hogy leszeretnek szamolni erre ok kitiltottak onnan'
Ez így nagyon sántít. 4 hónap után már felmondási idő van. Az írásod alapján egyik pillanatról a másikra már nem mehettél be. Tehát ha jól kell értelmezni, se írásos felmondást nem adtál be, se felmondási időd nem volt, de még a papírjaidat sem kaptad meg. Ilyen nincs!
3. Semmi munkalahetoseg nincs csak emiatt sajnos.
Az a baj hogy szerintem hiaba nem jogos a tiltas, nem kell megindokolniuk ki vagyok tilva es fogadjam el..
5. Irtam egy sms-t hogy leszeretnek szamolni, aztan amikor mentem mar nem tudtam bemenni.
Probaidon voltam, barmikor elkuldhetnek egy ilyen embert, nem kell megindokulniuk. Ismerek olyat aki ment reggel dolgozni es nem tudott bemenni mar, nem is szoltak neki hogy elkuldtek. Szoval ez egy ilyen gyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!