Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyszerűen nincs miért élnem....

Egyszerűen nincs miért élnem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

30 éves koromra semmit nem értem el, mint mások. Nem voltam rossz tanuló a gimiben sem, olyan 3-as, 4-es tanuló voltam, és még se értem el semmit. Fáj azt látni, hogy vannak olyan volt osztálytársaim, akik óvónők, tanárok lettek, míg belőlem meg semmi. Ráadásul nekik már saját családjuk is van, ami nekem szintén nincs. Voltak akik még kitüntetést is kaptak a munkájukért.

Nekem meg reggel erőn sincs kikelni az ágyból, állandóan sírhatnékom van, nagyon ki se mozdulok a házból, míg mások még boldogan élhetik az életüket. Sokszor azt kívánom bár sose kelnék fel.

2024. júl. 9. 15:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
9- Ahhoz hogy történjenek veled pozitív dolgok, ki kell kelni az ágyból, ki kell mozdulni otthonról, hogy egyáltalán valami történhessen. Ilyen ingerszegény életben miért csodálkozol, ha nem jön a sült galamb? Azért tennni is kéne valamit. Találd meg mi az, amiért érdemesnek éreznéd élni. Ha nem vagy elégedett a jelenlegi szakmáddal, tanulj újat. Vegyél erőt magadon, és kezdj próbàlkozni! Mégis mi baj érhet, ha úgyis azt írod sokszor a halált kívánod? Annál rosszabb úgysem fog érni.
2024. júl. 9. 15:44
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Dönthetsz úgy hogy boldog leszel.
2024. júl. 9. 15:48
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
De ez nem így működik, hogy valakinek kijut a világ összes boldogsága, másnak meg egyáltalán nem. Persze, nyilván vannak szerencsések és kevésbé szerencsések, de valamennyit mindenki tud tenni a sorsáért.
2024. júl. 9. 15:49
 14/18 anonim ***** válasza:
57%
Ne haragudj de óvónő meg tanár minimálbérért kétlem, hogy irigyelnivaló karrier. A saját családért meg neked is tenned kell,ne másokhoz hasonlítgasd magad.
2024. júl. 9. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj az interneten hátha összejön álmaid párja, meg kell próbálni.
2024. júl. 9. 16:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha fáj, és nem változtatsz, akkor nem fáj eléggé. Mert az biztos, hogy a te oldaladon pattog a labda. Helyetted senki nem fog erőfeszítést tenni.
2024. júl. 9. 16:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó látatlanban embereket diagnosztizálgatni, de azért ez majdnem biztosan klinikai depresszió. Pszichológushoz menj, ne pszichiáterhez gyógyszerért. Sokáig fog tartani, ne egy üléstől várd a megváltást.
2024. júl. 9. 17:08
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Az összes elért valamit, de te semmit.
2024. júl. 9. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!