Egyszerűen nincs miért élnem. Mit csináljak?
30 éves koromra semmit nem értem el, mint mások. Nem voltam rossz tanuló a gimiben sem, olyan 3-as, 4-es tanuló voltam, és még se értem el semmit. Fáj azt látni, hogy vannak olyan volt osztálytársaim, akik óvónők, tanárok lettek, míg belőlem meg semmi. Ráadásul nekik már saját családjuk is van, ami nekem szintén nincs. Voltak akik még kitüntetést is kaptak a munkájukért.
Nekem meg reggel erőn sincs kikelni az ágyból, állandóan sírhatnékom van, nagyon ki se mozdulok a házból, míg mások még boldogan élhetik az életüket. Sokszor azt kívánom bár sose kelnék fel.
Eloszor talan fejezd be ezt a gyerekes masokhoz hasonlitgatast. Es nem is latsz bele az eletukbe, honnan tudod, ok mennyire boldogok? A facebookrol? Lol
Aztan szedd ossze magad annyira, hogy segitseget kerj, pszichologustol. Tudom, ilyen allapotban kva nehez, de ez fog segiteni. Jobbulast!
"míg mások még boldogan élhetik az életüket"
Miből gondolod, hogy aki családos vagy tanárként dolgozik, az boldog? Mert kiírta a facebookra? Lehet, hogy neked jobb életed van, mint nekik.
Sose irigyeld másoktól az ő életüket, mert nem tudhatod, hogy milyen.
Nekem jobb életem, mint nekik? Soha. :D
Voltam már pszichiáternél, szedtem is gyógyszert, de nem használt. Továbbá a pszichiáter se teszi csodálatossá az életem. Ha nekem is kijutna a boldogságból, és nem szopórolleren lennék egész életemben, akkor nekem se lenne semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!