Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyszerűen nincs miért élnem....

Egyszerűen nincs miért élnem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

30 éves koromra semmit nem értem el, mint mások. Nem voltam rossz tanuló a gimiben sem, olyan 3-as, 4-es tanuló voltam, és még se értem el semmit. Fáj azt látni, hogy vannak olyan volt osztálytársaim, akik óvónők, tanárok lettek, míg belőlem meg semmi. Ráadásul nekik már saját családjuk is van, ami nekem szintén nincs. Voltak akik még kitüntetést is kaptak a munkájukért.

Nekem meg reggel erőn sincs kikelni az ágyból, állandóan sírhatnékom van, nagyon ki se mozdulok a házból, míg mások még boldogan élhetik az életüket. Sokszor azt kívánom bár sose kelnék fel.

2024. júl. 9. 15:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
15%
31 évesen velem is hasonló a helyzet.
2024. júl. 9. 15:13
 2/18 anonim ***** válasza:
68%

Eloszor talan fejezd be ezt a gyerekes masokhoz hasonlitgatast. Es nem is latsz bele az eletukbe, honnan tudod, ok mennyire boldogok? A facebookrol? Lol

Aztan szedd ossze magad annyira, hogy segitseget kerj, pszichologustol. Tudom, ilyen allapotban kva nehez, de ez fog segiteni. Jobbulast!

2024. júl. 9. 15:20
 3/18 anonim ***** válasza:
59%

"míg mások még boldogan élhetik az életüket"

Miből gondolod, hogy aki családos vagy tanárként dolgozik, az boldog? Mert kiírta a facebookra? Lehet, hogy neked jobb életed van, mint nekik.

Sose irigyeld másoktól az ő életüket, mert nem tudhatod, hogy milyen.

4/18 anonim ***** válasza:
75%
Na és? Mit foglalkozol másokkal? Ha jól érzed így magad akkor szard le, ha meg hoányzik még calami akkir sterezd meg! Ez ilyen egyszerű.
 5/18 A kérdező kommentje:

Nekem jobb életem, mint nekik? Soha. :D

Voltam már pszichiáternél, szedtem is gyógyszert, de nem használt. Továbbá a pszichiáter se teszi csodálatossá az életem. Ha nekem is kijutna a boldogságból, és nem szopórolleren lennék egész életemben, akkor nekem se lenne semmi bajom.

2024. júl. 9. 15:22
 6/18 anonim ***** válasza:
61%
Ez pszichoterapia volt vagy csak gyogyszerirogatas 10 perc beszelgetessel havonta?
2024. júl. 9. 15:23
 7/18 A kérdező kommentje:
Csak gyógyszerírás.
2024. júl. 9. 15:26
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Na latod. Pszichoterapiara van szukseged.
2024. júl. 9. 15:32
 9/18 A kérdező kommentje:
Továbbá a pszichiáter se teszi csodálatossá az életem. Ugyanezt tudom elmondani a pszichoterápiáról is. Ha az életemben történnek pozitív dolgok, már nekem se lenne semmi bajom.
2024. júl. 9. 15:33
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
Neked nem csodalatossa kell tennie az eletedet valakinek, hanem segiteni levenni ezt a sotet szemellenzot, ami rajtad van. Az utolso bekezdesed azt sugallja,hogy depresszios vagy,ebbol pedig egyedul nem maszol ki. Persze egy cseppnyi eletero vagy motivacio ahhoz is kell, hogy segitseget kerj es el is fogadd. Tudom, mirol beszelek, jartam ott en is. Majd ha elegge faj, te is lepsz.
2024. júl. 9. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!