Miért problémáznak emberek a meleg időn? Nyár van, ilyenkor kell hűsölni egy vízpart mellett, vagy ha dolgozni kell, akkor légkondi mellett.
Én azt nem értem, hogy akinek ilyen felfogása van, mint neked, azaz ember rendelkezik a teleportálás képességével?
Munkába, bevásárolni, ügyeket intézni, hazamenni stb még mindig el kell jutni és nem az a baj, hogy otthon vagy a munkahelyen a klíma mellett ne lehetne kibírni, hanem az, hogy kilépsz a nap bármely szakaszában és olyan meleg van, hogy nincs semmi levegő. Nyárnak nyár van, de azért nem kellene, hogy ilyen 40 fokos bántó meleg legyen.
Miért okoz élvezetet egyeseknek szándékosan provokatív kérdések kiírogatása ide? Ennyire nincs semmi érdeklődési köröd, hobbid, emberi kapcsolataid, kutyád vagy akármi?
A sok idős/beteg embert biztos vigasztalja, hogy lehetne fürcsizni meg van légkondi, mikor infarktussal viszi el a mentő... Mondjuk még az egészséges szervezetet is ki tudja készíteni ez a dög meleg ami ránk vár a héten.
Ami neked probléma, az másnak nem probléma.
Ami neked nem probléma, az másnak probléma.
Ami neked nem probléma, lehet másnak sem az.
Ami neked probléma, lehet, hogy másnak is az.
Ez egy ilyen képlet.
Vannak ettől nagyobb bajok is.
2
Szerinted miert szeretnek a Ferenciek teren kb. 15 eve dolgozni Tarlos alatt is? Fujja alulrol a legkondi a -10 fokot mint a feher maci.
9+
Ellenben én a klímát és az utcai párásítot nem bírom. Utóbbitól konkrétan menekülök is, szemüvegesként kifejezetten nyűgöt okoz és megállít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!