Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 50 körüliek, hétfőtől péntekig...

50 körüliek, hétfőtől péntekig tartó munka mellett hogy telnek a hétvégéitek, mivel töltitek?

Figyelt kérdés

júl. 6. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
43 vagyok még, szóval nem teljesen 50 körüli még de közel. Programokat szervezünk párommal, sportolok, mtb, futás, irány természet. tegnap is feltekertem a kékesre meg ilyenek. Sok gasztro, meg szép helyek. Plusz sokat olvasok, gémelek.
júl. 6. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Felhívjuk a lányainkat 1-2 napra, unokázunk, társasozunk, jó időben elmegyünk kirándulni, néha egy helyi kis vendéglőbe is beülünk, amit szeretünk, otthon meg javítgatjuk és szépítgetjük a kertet, vagy pihenünk (olvasunk, filmezünk vagy ps-en játszunk)
júl. 6. 16:32
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Sport, kert, túra, főzés, család, barátok, lazulás, kézműveskedés.
júl. 6. 18:00
 4/9 A kérdező kommentje:

Ezek mind nagyon jók, jöhetnek még válaszok!

1, mondjuk azért a 40-es évek eleje még jobb fizikummal is jár, mint a vége vagy az 50-es eleje. Amúgy vannak gyerekek? Gasztro alatt gasztrofesztiválokat értesz vagy étterembe járást?

2, 3, milyen kirándulásra, túrára kell gondolni, bicikli, gyalog, közeli erdőbe vagy nagyobb, nehezebb távok vagy városnézések?

A főzest csak 3. hozzászóló említette, a bevásárlás, házimunka, főzés sok időt tesz ki? Sajnos, én kötelességnek, feladatnak fogom fel, ami elveszi a hétvége felét.

júl. 6. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

4. Hol kisebb-hol nagyobb kerékpár -és gyalogtúrák, de rendszeresek. Kéktúra. Tókerülések. Terepen bringázás is.

A házimunkát minél gyorsabban iparkodom végezni, és nem egyszerre mindent, hanem elosztva a hétre.

3. (50N)

júl. 6. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

#2-es vagyok

Gyalogosan kb tízezer lépéses kirándulás közelebbi nagy erdőben/hegyen, könnyű terepen

Ha a fiatalok is csatlakoznak, akkor ők a meredekebb útvonalakon másznak:D

+ főzni minden nap szoktunk, bevásárlást péntekenként végezzük, amikor mindketten hazaértünk a munkából

Én viszonylag sokat foglalkozom a házimunkával minden nap, nem csak hétvégén

Attól függ, hogy éppen mi van soron, de egy általános takarítás, mosás és mosogatás egy nap nem vesz el többet 1-2 óránál

Természetesen erre minden hétvégén rájön valami plusz új dolog, pláne, hogy szinte mindig építünk, barkácsolunk, szépítünk

júl. 6. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

53 vagyok, van felnőtt és van még kiskorú gyerkőc is ezért hétvégén nonstop főzés főleg ha hazajön a fiam a barátnőjével. Szervezünk közös kirándulásokat is. Nagyon szeretek a természetben túrázni, a gyaloglás nagyon megy 20-25 km távok. De a többi sport már kevésbé, régebben jártam zumbázni, sokat bicikliztem, de az az igazság, hogy nincs kedvem már a megerőltető mozgáshoz. Sétálok, meg otthon egy kis jóga gerinc torna és többet kényeztetem magam, mint fiatalabb anyuka koromban. Reggel ágyban iszom a kávét, nem kapkodok, nem sietek és többet pihenek otthon. Már nem zavar ha nincs mindig elmosogatva, rend van de nem mindig minden patika. Már nem hajtom túl magam mint fiatalon.

Viszont egy-egy őrült ötletünk mindig van. Spontán szervezünk hirtelen kimozdulásokat. Ha otthon vagyunk, akkor szombaton már megfőzök mindent és vasárnap reggel kimegyünk a férjemmel a piacra, ez a mi kettőnk programja, a gyerekeket nem érdekli, használt cikkek, ruha, bútor, szerszám stb és nézelődünk. A régiségvásárban sokszor kincsekre találunk.

júl. 18. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:

45 vagyok, ami nem 50

Sportolok, és alszom.

aug. 1. 23:51
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
47. Chill,ha nincs munka. Nem a 8-16 rendszerben dolgozom,hanem a saját beosztásom szerint. Ha feladat van,nem számít a hétvége,lazítok szerdától,mikor végeztem.
aug. 25. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!