Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki lennék égve?

Ki lennék égve?

Figyelt kérdés
Szakdolgozatot írtam, záróvizsgára készültem, lezáróvizsgáztam és mindeközben olyan állásinterjúkra jártam, ahova fel se vettek. Most lenne egy kis időm kipihenni magam, de egyszerűen semmi a világon nem köt le. Úgy érzem magam, mint egy leeresztett lufi. Nincs motivációm, az interjúk utáni csalódottság miatt talán jövőképem sincs igazán, nem köt le a filmnézés, a kedvenc zenéim sem motiválnak már. Miként lehetne kijutni ebből az állapotból?

2024. júl. 7. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, ez csak átmeneti állapot.

Itt a nyár, bulizz.

2024. júl. 7. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Alkotás utáni üres állapot. Készen vagy a diplomáddal, készen van a nagy mű, igen, kiégtél. De ne izgulj, átmeneti állapot! :)

Ahogy 1-es is írja.

Egyébként a nagy unalom után megjön a következő terv, most pihensz. Hajrá!

2024. júl. 7. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van párod akkor bulizzatok, éljetek egy kicsit. Dolgozni még bőven ráérsz 1-2 hónap múlva is.
2024. júl. 7. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Sikeresen túl vagy egy kemény időszakon, ami után szokás ilyent érezni, mivel elfáradtál. De tényleg nem kell aggódni. Pihenj egyet, bulizz, élvezd a nyarat, ahogy szeretnéd.
2024. júl. 9. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!