Miért érzem azt hogy nem lennék jó apa?
Még nem vagyok házas, de már most úgy érzem hogy nem lennék jó apa a későbbiekben. Egy boldogtalan önsajnáló ember vagyok, akinek nincs biztosított stabil munkahelye, se szerencséje semmiben. Ráadásul még valamilyen szinten alkohol függő is vagyok.
Gyereket nagyon szeretnék a későbbiekben, de mi van akkor ha nem leszek jó apa, jó férj. Válaszokat előre is köszönöm 22F
22 évesen alkoholista?
Véletlenül se jusson eszedbe felcsinálni valakit, kérlek. Van elég lelki nyomorék már így is ebben az országban.
Egyébként igen, pénz, motiváció nélkül, stabilitás nélkül, önvizsgálat helyett mások okolásával nem leszel jó apa
Azért érzed ezt mert jelenleg alkalmatlan vagy rá.
De legalább felismered a hibáidat. Ha elég elszánt vagy, tudsz rajta változtatni, az idődbe belefér. Még bőven van időd gyereket vállalni, de tenni kell érte, hogy meg is érdemeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!