Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hozzám sosem ülnek előre az...

Hozzám sosem ülnek előre az utasok, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Buszsofőr vagyok, egy pár éve, én nagyon szeretek beszélgetni azért is választottam ezt a munkát, de ha nincsenek rosszindulatú utasok akkor senki nem ül előre, van egy járat ahol mindig " szeva fönök " " sz4rul vezec g*ci " " megbaxlak ha nem mész gyorsabban paraszt " szintű utasok mindig megtalálnak, meg akiknek van szaga vagy zenét hallgatnak, de velük nem alakult ki téma soha. Pedig nem teszek semmit az ülésre. 30 hónapja vezetek ( eddig 30 bérpapírom van, nem tudom pontosan mikor kezdtem )és azóta egy csaj ült előre és négy srác, már komolyan bosszant, hogy nem zárkózok el a dumálástól, mégsem szól hozzám senki ( leszámítva azt az 5 ember akivel eddig beszéltem ).

Már-már azon is gondolkodok, hogy mégis elmegyek kamionozni, mert jobban keresnék , több mindent látnék. Minden járatot úgy kezdek, hogy " na most, na most talán lesz aki beszél velem " erre csalódok.

2024. júl. 6. 21:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Sőt, én a rádiókat is kivetetném a járművekből, ugyanis a zene hallgatàs is elvonja a figyelmet. Bizonyított tény!!!
2024. júl. 7. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg attól függ, milyen buszt vezetsz, rengetegre rá is van írva, hogy beszélgess/zavard a sodőrt.
2024. júl. 7. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha azért mentél buszsofőrnek, mert beszélgetni szeretnél - tudd, hogy rossz ötlet volt. Beszélgetni nem a buszsofőrrel szoktunk.
2024. júl. 9. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!