Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lehet az hogy ha 20 év...

Miért lehet az hogy ha 20 év körüli, velem azonos nemű fiatalok közé kerülök (fiúk), azok engem sose fogadnak be maguk közé, még csak hozzám se szólnak maguktól? Jó ha köszönnek egyáltalán legalább

Figyelt kérdés

Amikor új munkahelyre kerülök pl. Azok akikkel leginkább barátkoznom kéne meg jóba lenni, azok néznek leginkább levegőnek. Érdekes módon az idősebbek valahogy nyitottabbak a velem való társalgásra, gyakrabban kezdeményeznek, korombeli fiatalok viszont sose.

Én 28 éves vagyok

2024. máj. 3. 09:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Az baj, hogy nem ismerünk így nehéz releváns választ adni.
2024. máj. 3. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:

az ilyen 60 - 70 evesekkel szoktam en is beszelgetni. No, ferfi mindegy. Ok maganyosak es szeretnek beszelgetni barkivel barmirol. A veled egykoruak elfoglaltak, hazasok, gyerekek, buli, masnapossag, mas haverok mas baratok te le vagy szarva igy nyersen kimondva, minek foglalkoznanak veled, ha az eletuk rendben van, ha nem is perfekt?

Jol keresnek lehet, klikkesednek mint a gimiben, ertelmesen ritkan szoktak tarsalogni, mehet tovabb a lista de szerintem mar van intuiciod, hogy az atlag ember milyen ha "megismer" egy ismeretlent. Meg ha kollega is.

Egy kivetel van, ha maganyosak, de sokszor meg ok sem akarnak. Ha nagyon maganyosak, akkor adnak eselyt, csak a gond, ha te nem passzolsz veluk akkor meg az a baj, vagy talalnak valaki mast mert te csak egy potlek vagy.

Sajnos ez a helyzet. Ha nincs alapod, nagyon nagyon nehez egy tarsasagba bekerulni.

2024. máj. 3. 10:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert komolyabbnak tűnsz a korosztályodnál vagy az is vagy. Ezt általában látják vagy legalábbis megérzik az emberek.
2024. júl. 9. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!