Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen "illegális" tevékenység...

Milyen "illegális" tevékenységet csináltatok?

Figyelt kérdés
Pl jogsi nélkül vezetés, vagy ivás közterületen 18 alatt esetleg stb...

jún. 30. 21:12
1 2 3
 21/27 retektorta ***** válasza:
80%
Telefonkártyát gyártottam. Annak idején a Kandón ez teljesen megszokott dolog volt :)
júl. 4. 14:47
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Talált tárgyat ( laptopot) megtartottam, azaz jogilag loptam, de akkor is jól jött, nem bántam meg. 9 évig jó volt, addigra legalább lett pénzem újra, és mire tönkrement, 1 nap múlva lehetett másik. Bliccelés bkvn, szex nyilvános helyeken.
júl. 12. 23:33
 23/27 Versenyzővagyok ***** válasza:
77%

Nem ide való és nem publikus ..

Nem kis dolgok

4 és 15evet kértek ràm....

júl. 13. 09:08
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Mostanság semmit.

De anno loptam kisebb dolgokat. Egyszer meg is vertem valakit. Valamintt évekig jegy nélkül utaztam a bkv-n.

júl. 25. 09:31
 25/27 anonim ***** válasza:
Kb nem reg halapenzt adtam tobb mint 9990 Ft-t dokinak TB-n, felirta amit kertem.
júl. 25. 11:16
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

csak 2 dolog

1: Azert meglatni miert van ennyi baleset az utakon, esetleg utcakban, rokonom is csinalt ilyet, csak 1 utcanyira ment valami artatlan nagy dologert, es be volt poccintve egy minimalisan. Szerencsetlenul total veletlen pont arra jartak a rendorok es szonda. Azonnal birsag. hihetetlen balszerencse

2: Az igazi illegalis dolgokat, szerintem nem mi csinaljuk akik, hogy mondjam. Vilagosabbak, de a c-k akkora illegalis dolgokat csinalnak, hogy elso szavuktol behanyna az ember. Nem rasszizmus, de tudjuk roluk, hogy be sem akarnak illeszkedni, es milyen szokasaik vannak. A lopas, betores az nekik olyan, mint nekunk egy blicceles egyszer egy buszon.

júl. 25. 11:27
 27/27 anonim ***** válasza:
12 évesen utcára kihajló orgonát “loptam”, 1 szálat. 🙂
júl. 26. 03:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!