Milyen "illegális" tevékenységet csináltatok?
Nem ide való és nem publikus ..
Nem kis dolgok
4 és 15evet kértek ràm....
Mostanság semmit.
De anno loptam kisebb dolgokat. Egyszer meg is vertem valakit. Valamintt évekig jegy nélkül utaztam a bkv-n.
csak 2 dolog
1: Azert meglatni miert van ennyi baleset az utakon, esetleg utcakban, rokonom is csinalt ilyet, csak 1 utcanyira ment valami artatlan nagy dologert, es be volt poccintve egy minimalisan. Szerencsetlenul total veletlen pont arra jartak a rendorok es szonda. Azonnal birsag. hihetetlen balszerencse
2: Az igazi illegalis dolgokat, szerintem nem mi csinaljuk akik, hogy mondjam. Vilagosabbak, de a c-k akkora illegalis dolgokat csinalnak, hogy elso szavuktol behanyna az ember. Nem rasszizmus, de tudjuk roluk, hogy be sem akarnak illeszkedni, es milyen szokasaik vannak. A lopas, betores az nekik olyan, mint nekunk egy blicceles egyszer egy buszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!