Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen "illegális" tevékenység...

Milyen "illegális" tevékenységet csináltatok?

Figyelt kérdés
Pl jogsi nélkül vezetés, vagy ivás közterületen 18 alatt esetleg stb...

jún. 30. 21:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%
#10 Na ez az amúgy. Ha mindenki most kiadná magából őszintén amiket elkövetett az én "illegális tevékenységeim" elbújhatnának mellette :D
júl. 1. 00:32
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
#11 mert a legtöbb ember azt gondolja, hogy ő ártatlan és ha például lop, az neki jár.
júl. 1. 00:36
 13/27 anonim ***** válasza:
84%
Átmentem a piroson amikor nem jött az autó, de ez már vagy 20 éve volt.
júl. 1. 02:00
 14/27 anonim ***** válasza:
77%
Online kalózkodás. Értsd jogtalanul töltöttem le filmet.
júl. 1. 08:54
 15/27 anonim ***** válasza:
nCore
júl. 3. 17:17
 16/27 anonim ***** válasza:
52%

tegnapelőtt 08:54 Azert fizetjuk az internetet. Le ment a moziban ? akadjanak le rola a keszitok.

Egyebkent en vagyok a tetelenyi fantom. Csak viccelek :D

júl. 3. 17:45
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén!

Amik itt fel vannak sorolva gyerekcsíny kategória.

Ha valaki leírná hogy miket csinált de komolyabb gyerekcsínyeket amikért adnak 20-30 játszószobát is az nem itt fogja reklámozni.Dark weben vannak ilyen oldalak sokszor még képeket videókat is raknak ki hogy ki mit csinál vagy csinált.Ha már ezeket csak ide leírná valaki már jönne is a ninóninó autó és vinnék felvételi elbeszélgetésre a megörzőbe😂🤣.

júl. 4. 08:16
 18/27 anonim ***** válasza:
ma 08:16 A rendorseg miert nem ul allandoan a drak weben ha ilyen bunok vannak ott ? es a normalis dolgos embereket meg beken hagynak ?
júl. 4. 09:36
 19/27 anonim ***** válasza:
79%

18-asnak elàrulnàm hogy rendőrség bizon fent van a dark weben. Nem hülyék ők se. "Honeypot"-nak hívjàk a hatósàgok àltal àllított csapdàkat. Pont ahogy a NAV figyeli az online marketplaceket és próbavàsàrolnak.

A vàlasz a kérdésedre az, hogy nincs elegendő ember mindent kiszűrni. Fel vannak àllítva a csapdàk, és ha Pistike drogot akar rendelni a dark webről mert yt tutorial alapjàn eljutott rà, akkor nagy esély hogy egy ilyen honeypotba fut bele és rendőrségnek màr csak a "talàlkozóra" kell elmennie. Ha nem, akkor szerencséje volt. De mindenkit megfigyelni nem éri meg az eleve kevés erőforràsból mindet ràfordítani. Inkàbb ez a bait taktika ami hasznos.

júl. 4. 12:19
 20/27 anonim ***** válasza:
ma 12:19 Ertem! Koszi a valaszt
júl. 4. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!