Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen "illegális" tevékenység...

Milyen "illegális" tevékenységet csináltatok?

Figyelt kérdés
Pl jogsi nélkül vezetés, vagy ivás közterületen 18 alatt esetleg stb...

jún. 30. 21:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
35%
Ittas vezetés, kábítószer birtoklása. Ettől függetlenül nem tartom magam bűnözőnek, sem pedig rossz szándékú embernek. Ittasan hirtelen felindulásból vezettem 19 évesen, és meg is lett a következménye, volt módom tanulni belőle. A kábítószer birtoklásáról pedig annyit, hogy anno lefogaltak egy nevemre szánt külföldi küldeményt (10 db LSD bélyeget rendeltem, de az eladó 2x annyit küldött), ezáltal meghaladta a hatóanyag-tartalom a törvény szerint csekély mennyiségnek nevezettet.
jún. 30. 21:30
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
nem adóztam le minden megkeresett forintomat.
jún. 30. 21:42
 3/27 anonim ***** válasza:
88%
Vizelés közterületen.
jún. 30. 21:44
 4/27 anonim ***** válasza:
59%
puskáztam dolgozat közben
jún. 30. 21:44
 5/27 anonim ***** válasza:
97%
Jegy nélkül metroztam
jún. 30. 21:55
 6/27 anonim ***** válasza:
72%

Házasság nélkül szexeltem.

Viccet félretéve, többen is hitték már bulikban h tartok magamnál valamilyen cuccot. Pedig nem, csak a hosszú fekete hajam és szemem hófehér bőrrel kombinálva ad némi nem túl bizalomgerjesztő aurát.

jún. 30. 21:59
 7/27 anonim ***** válasza:
75%
Loptam, de nem direkt
jún. 30. 22:17
 8/27 anonim ***** válasza:
81%

Vasúti járművet vezettem, pedig már rég nem dolgoztam a cégnél (anno volt rá jogsim).

Ivás közterületen 18 év alatt? Ne nevettess, majdnem minden hétvégén éveken keresztül. Senkit nem érdekel, amíg nincs balhé. Egyszer elhoztunk egy Tescos kocsit, és egymást gurítottuk le a domboldalon, az arra járó két rendőr meg inkább elfordult.

Hatalmas tüzet gyújtottunk az udvarban (külterület, szomszéd nyaralók üresen álltak), de mivel szalmát, meg minden vacak bútort rádobáltunk, valaki kihívta a füstre a tűzoltókat. Mindenkit odaállítottak közvetlen a tűz mellé (égetett rendesen), el kellett oltanunk.

jún. 30. 23:19
 9/27 anonim ***** válasza:
31%

Huuuu lehet sokáig fogom írni ezt a kommentet, megpróbálok fel eleveníteni mindent.

Jogsi nélküli vezetés, aztán jogsival KRESZ szabályok áthágása. Kukorica lopás a földekről. Alma, barack lopás magán területről. Bolti lopás. Orvhorgászat. Hal lopás, méretkorlát feletti hal ellopása. Közokirat hamisítás. Kuruzslás. Adócsalás. Nem tudom ezt minek lehet nevezni, de olyat is csináltam már nem egyszer, hogy levágtam 2-3 malacot és pénzért eladtam a belőle legyártott hústermékeket. Kijárási tilalmat azt rendre megszegtem még a covid idején. Maszkhordási kötelezettséget is. Ittas vezetés is befigyelt. Segítségnyújtás elmulasztása (ez azért fontos, mert egészségügyi dolgozó vagyok és ha elmulasztom akkor hivatalosan ez bűncselekmény).

Most így hirtelen ilyen nagy eget verő dolog több nem jut eszembe, lehet volt még de ennyit bírtam kisajtolni. 23 éves koromra sikerült ezeket összehozni. Mivel anonim az oldal így nem szégyellem megosztani. Egyébként ennek egy részét még kisebb gyerekként követtem el. Főleg a lopásokat. Bár a hal lopást azt mai napig nem vetem meg :D

jún. 30. 23:44
 10/27 anonim ***** válasza:
35%

#9 ki nem lopott gyerekként gyümölcsöt, kukoricát.... Sőt, mama minket küldött kukoricáért 😂

Valaki betartotta egyáltalán a kijárási tilalmat? Én dolgozni jártam és volt papírom, de tele volt mindig az utca ugyan azokkal az arcokkal, akik eddig se késő este indultak dolgozni.

jún. 30. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!