Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfi ismerőssel nyaralásra...

Férfi ismerőssel nyaralásra menni közös szoba? Rossz ötlet?

Figyelt kérdés

Mennyire jó ötlet ha nem tervezek intim viszonyba bonyolódni?

Egyszerűen csak jól érezzük magunkat, nem tudom, hogy feldobjam-e neki ezt ötletként.

jún. 30. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ki tudja, még az is lehet, hogy szorosabb lesz a barátságotok tőle.
jún. 30. 19:26
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Ha olyan jó barátok vagytok,akkor szerintem ezt meg elehet beszélni.

Igazán gáz az lenne, ha amúgy lenne párotok, és úgy mennétek el, pár nélkül,egy másik neművel... jahh. Most véletlen dugcsiztok, akkor azzal maximum csak a barátságnak van vége. De egy kapcsolatot kivégezni így azért az más lenne...

jún. 30. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Kivételesen intelligens "barátok" esetében elvben megvalósítható a dolog, az ember biológiai működését azonban érdemes figyelembe venni.
jún. 30. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Te azért szexben reménykedsz,amivel nincs gond,ha egyedülállók vagytok.
jún. 30. 20:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy dugni fogtok!!!
júl. 1. 07:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha egy ellenkező nemű ismerős (tehát nem évtizedes barát még az óvodából, csak egy felületes kapcsolat) felvetné nekem, hogy legyünk közös szobában egy nyaraláson, nekem az lenne az első gondolatom, hogy éjszakai közös programot is akar.
júl. 1. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!