Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit jelent az ilyen nézés?...

Mit jelent az ilyen nézés? (alább)

Figyelt kérdés
Amikor valaki felváltva néz a szemeimbe. Tehát hol a jobb, hol a bal szemembe néz, ahogy visszanézek rá, látom ahogy jár a tekintete a szemeim között és közben mosolyog. Én mindig csak az egyik szembe szoktam nézni, ilyet még nem tapasztaltam, hogy valaki így nézzen. Mit jelenthet? Te például miért, mikor szoktál így nézni, mit szeretné, kifejezni vele?

2024. jún. 29. 00:50
 1/5 anonim válasza:
85%
Nekem az tűnt fel, hogy sok lány ezt a "technikát" használja csók előtt (én is ezt szoktam). Először az egyik, majd a másik, végül a szájra szegezem a tekintetem. Ezt sokak nem ismerik, mégis valamiért beválik mindig.
2024. jún. 29. 01:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltűnően gyorsan, de időnként én is hol az egyik szembe nézek, aztán a másikba. Semmi különöset nem jelent nálam, csak annyit, hogy túl zavaró számomra a merev, mozdulatlan tekintet megtartása. Közben minden ok nélkül nem szoktam mosolyogni.
2024. jún. 29. 01:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott eszembe mint az egyesnek, mikor a lányok csókra várnak akkor szoktak ilyesmit csinálni.
2024. jún. 29. 06:14
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Én ezt akkor csinálom, ha unom a másikat, és nem akarom, hogy észrevegye, hogy nem figyelek.
2024. jún. 29. 07:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Hmm, akkor ez egy nagyon vegyes jelentésű dolog. Rám (lány) az egyik férfi egyetemi tanárom nézett így, úgyhogy feltételezem, nem megcsókolni akart.:D
2024. jún. 29. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!