A magyar ferfiak mikor fognak erre a szintre eljutni, link alabb?
2023. jan. 5. 09:04
1/24 anonim válasza:
Mi a cél?
- Hogy a kigyerekkel így foglalkozzak? 14 éve folyamatosan azt teszem. A lányom rajong értem, a fiam szemében Istenkép vagyok ... (most még).
- Vagy hogy ilyen arcmaszkos gyurmagyuri legyek? Arra soha! Lusta is vagyok, meg amúgy sincs rá időm - dolgozom, túlórázok, vagy gyereket nevelek, emellett eltartok egy asszonyt, hogy szegénykének ne kelljen elmennie dolgozni, mert azt nem bírná a lelkem.
2/24 anonim válasza:
Mi a kérdés lényege? Az, hogy a gyerekkel foglalkozik, vagy az, hogy ki van gyúrva és arcmaszkot használ?
Egyébként Dél-Koreában sem ez a jellemző, az átlag férfi ettől nagyon eltér ott is. :')
3/24 anonim válasza:
Szerintem a gyurmagyurira gondolt.
4/24 anonim válasza:
Az a gond hogy magyarnak születtem nem koreainak.
Itt már el is bukott a történet.
5/24 anonim válasza:
6/24 anonim válasza:
Az átlag férfi az egész földi bolygón nem ilyen, ez csak a te fejedben egy illúzió, hamis kép.
8/24 anonim válasza:
Majd ha nem 200 ezret keresünk megszakadva a a gyárban, vagy a kőműves mellett, hanem a fizetés elér egy olyan szintet hogy nem a túlélés lesz a cél, hanem marad az embernek magára is ideje...
10/24 anonim válasza:
#8 Tanulni kellett volna, egyetemet végezni. Tudni illik, mint a kérdező fejében is, az ilyen embereknek komoly probléma van a fejükkel, amit a közösségi média művelt velük. Jaaaaaa, hogy ha mindenki egyetemet végezne, akkor nem lenne szakember. Erről hosszasan lehetne beszélgetni, de annyit nem ér az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!