Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinàlnátok ha nem lenne...

Mit csinàlnátok ha nem lenne egy hétig pénzetek?

Figyelt kérdés

Csak elméleti szituàció. Tegyük fel úgy szàmoltatok hogy még van 60 ezer forintotok. Mindig pénteken hazafele munkàból vàsàroltol be. De most banki malőr miatt 383 forint maradt a szàmlàn. Bank elismerte a hibàt, türelmet kérnek. Viszont 8gy nem tudjàtok mikor kapjàtok vissza azt a pénzt. A fizetés meg jövő héten szerdàtól péntekig vàrható valamikor. Mondjuk a fagyasztóban van 8 virsli, 6 szelet kenyér és van otthon 3 csomag 75grammos chips.

Csak elméleti kérdés.

2024. jún. 27. 15:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek vannak könnyen eladható cuccai, legrosszabb esetben számítógép, telefon. Nekem LEGO-im vannak, az pikk-pakk elmegy.
2024. jún. 27. 16:12
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Kaja mindig van itthon, ami 1 hétre is elegendő. Ha mégsem lenne, kérnék kölcsön arra a pár napra.
2024. jún. 27. 16:32
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
ismertem IT csavot, megtakaritasa 0 volt akkor - most mar 1 evi vagy 2 evi van ha baj lenne, nyrt ben van, de volt idoszak amikor igazabol jo ruhak, jol nezett ki, de meg nem mondtad volna, hogy se penze se kaja. Es buzlott mint a csovi. Aztan mondta, hogy a westendben lopott kajat meg ilyenek. azt hogy hogy nem kozolte, de gondolom akkor meg lehet elni akar 1 honapig is penz nelkul
2024. jún. 27. 16:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha külső segítség nem lenne opció, akkor plazmát adnék 2x (azt hiszem egy héten belül lehet), Budapesten pl. van ahol ilyen regisztrációs bónuszként az első 2 alkalomra 34 ezret is adnak (amúgy nem tudom, hogy mennyit adnak általában alkalmanként). 34-ből már el lehet lenni egy hétig.
2024. jún. 27. 16:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Van megtakarításom több helyen (crypto, többféle részvény, stb.).

Szóval ha maga a bankszámla üres is, tudnék honnan átpakolgatni.

Ha valami mágikus módon a kb. 4 féle helyről sehonnan nem tudnék átvenni, akkor anya vagy tesóm adna kölcsön.

Pár kisebb dolgot el tudnék adni... de nagyon ékszereim meg ilyesmik nincsenek. Egy hét miatt, ha tudom, hogy megoldódik, a kicsit nagyobb dolgaimat (pl. Nintendo Switch) nem adnám el.

Tartós kajám van, pont az ilyen beszopós dolgok miatt (beteg vagyok, nincs idő bevásárolni, stb.), meg én falusi vagyok, tehát ne kelljen naponta boltba járni. Meg talán egy 20-asom készpénzben, szóval igazából a kaja megoldva. Nem most ennék kaviárt meg atlanti lazacfilét, de egy chilis bab, egy lencse főzelék, zabkása, ilyesmi lenne és az elég.

Pillanatnyilag a kutyámnak is van kajája (eszik egy kevés száraz tápot, meg itthon, neki főzött kaját, de még ahhoz is van hús a fagyóban). Ez megint az ,hogy nem várom ki, hogy abszolút zéró kajája legyen.

Talán a tankolás lenne a "legnagyobb gond", ha pont úgy jönne ki, hogy nullán van a tankom, de egy héten átlagban 3-4 napot dolgozom, ráadásul nincs is olyan nagyon messze a melóhely, szóval maximum nem fullra raknám a kocsit, hanem csak pár ezerért tennék bele és ennyi.

2024. jún. 27. 17:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Revoluton mindig van hirtelen esetekre egy vésztartalék 100-as, abból ellennék.
2024. jún. 27. 18:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A fagyasztóban lévő cucc épp elég lenne, közben imádkoznék, hogy ne krepáljon be valami pluszban.
2024. jún. 27. 18:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Két mélyhűtő van tele,van élő joszag is.Nagy baj akkor lenne,ha valamelyik kutyat,macskat orvoshoz kellene vinni.De van hitelkeret a folyószámlámon.
2024. jún. 27. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!