Mit csinàlnátok ha nem lenne egy hétig pénzetek?
Csak elméleti szituàció. Tegyük fel úgy szàmoltatok hogy még van 60 ezer forintotok. Mindig pénteken hazafele munkàból vàsàroltol be. De most banki malőr miatt 383 forint maradt a szàmlàn. Bank elismerte a hibàt, türelmet kérnek. Viszont 8gy nem tudjàtok mikor kapjàtok vissza azt a pénzt. A fizetés meg jövő héten szerdàtól péntekig vàrható valamikor. Mondjuk a fagyasztóban van 8 virsli, 6 szelet kenyér és van otthon 3 csomag 75grammos chips.
Csak elméleti kérdés.
Kérnék pénzt anyáméktól vagy barátoktól.
De ha elméleti síkon ez sem játszik , akkor léhböjtölnék😂 azt mondják egészséges
Fizu előleget is lehet felvenni, bár inkább kérnék haveromtól.
Amúgy már jártam úgy hogy adat hiba miatt zárolták a bankszámlámat. De kaja volt itthon, a kocsi meg tele tankolva. 3 nap alatt megoldódott
Kérnék kölcsön pénzt valakitől.
Például édesanyám vagy keresztszüleimtől.
De nekem egyébként a valóságot nézve, pont az ilyen helyzetek elkerülése végett van 1 millió forint feletti hitelkeretem. Így ahhoz bármikor hozzáférek és soha nem fogok olyan helyzetbe kerülni, hogy 1 hétig ne tudnék semmihez sem nyúlni.
Én nem szeretek kérni, így mindig is kerültem az ilyen szituációkat.
Illetve nálam általában van annyi kaja mindig otthon, hogy 2-3 hétig elég lenne akkor is, ha nem mennék el sehova semmilyen boltba. Ha csak Rizsen meg fagyasztott zöldségen élnék akkor sem lenne az, hogy éhezek és nincs ételem.
Nálam eleve van otthon készpénz, amivel 1-2 hetet át tudok hidalni.
Havonta veszek fel céges pénzt, tankolásra, kisebb szerszám és egyéb vásárlásokra, abból tudnék költeni, vagy vehetnék fel még hozzá, maxi ami marad tovább vinném a kövi hónapra.
Rosszabb esetben barátok, család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!