Nők nagyrésze miért ilyen szánalmas kígyó?
Szóval nem tudom észrevettétek-e, de az utóbbi időben, főleg a 18-30 közötti korosztályban a nőknél nagyon trendi lett, hogy a social médiában a nők képei, videói alatt folyamatosan megy ez a "felszopkodás" a többi nőtől pl. "slay queen 😍" "slay hot girlies" magyarul is "gyönyörűség" "bombanő" "jajj érted leszbikus lennék" stb, de mikor élőben, személyesen meglátnak egy szép-csinos, neadjisten náluk szebb nőt, legyen az ismerős vagy ismeretlen, egyből megy a pofavágás, bunkó lekezelő stílus, instant kibeszélés, hátbaszúrás, pletyka terjesztés stb.
Az ilyen nők nem érzik magukat gáznak és szánalmasnak?
Ezek ilyen amerikai filmekből importált sztereotípiák. Nem mondom, hogy sosem fordult még elő hasonló, de a gyakori néoe hajlamos a leggagyibb amcsi tinifilmek toposzait összekeverni a valósággal.
Sem középiskolában, sem egyetemen, sem munkahelyen nem tapasztaltam, hogy a nők jobban furnák egymást, mint a férfiakat vagy mint a férfiak a nőket vagy bárki bárkit bármilyen egyéb felállásban.
Ezer éve ez megy a lányok körében de én észrevettem hogy a fiúk is ilyenek sokszor. Hogy ezaz teso kemény vagy jaj de vagány. :D ez ilyen "szociális trükk" hogy a saját nézeteiket, életüket megerősítsék egymás által. Függnek a külső megerősítéstől, és megadják egymásnak, így kölcsönösen előnyös nekik.
Nyilván az én értekrendem szerint szánalmas, de hát ebben a fejlődési szakaszban vannak. Ez kell nekik, nem tudnak egy belső önbizalmat építeni.
A barátai ""feljogosultak", hogy nézzenek ki jól", akár jobban mint ő, de aki nem a barátnője, az hogy meri??!!" (Hogy jól/jobban néz ki nála.)
Remélem, az a jelentős rész, aki ilyen, az összesmindenkinek a 100%-nak 20%-a alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!