Megtörténhet olyan hogy ha a Duna közelébe vagy bárhol leggugolok pisilni megtámad valami kígyó/sikló? ( Belém mászik, megmar vagy akármi)
Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 20:32
1/9 anonim válasza:
A pókokra figyelj inkább. Belédmásznak, lepetéznek, aztán meg te is lepetézel. Veszélyes játék ez a szabadban pisilés dolog
2/9 anonim válasza:
(Persze, a kígyó felmászik a n....idba miközben pipilsz.)
Viccet félre téve.
Nem történhet ilyesmi.
3/9 anonim válasza:
Nem.Főleg nem akármi. Mégis mit keresne benned egy sikló?
4/9 anonim válasza:
Basszus nekem úgy lett 2 fiam, hogy erdőben pisiltem és megcsípett a pók. Ha nem akarsz gyereket, akkor inkább tartogasd hazáig.
5/9 anonim válasza:
Igen, megtámad. Hisz szagra mennek!
6/9 anonim válasza:
Látod én mondtam nézd meg 4-este...a pókok veszélyesek, ne pisilj szabadban, bár az illemhelyek is lehetnek gondom, hisz biztos hallottál már a csatorna patkányokról? Gondolj csak bele, mi van ha felmásznak? :O
Használj pelust az biztonságos
7/9 anonim válasza:
Ha arra mész, már igyekszik onnan elfele menni. Félénk állatok amúgy. Ezt a beléd mászós dolgot nem igazán értem. Mért mászna beléd?? Magyarországon ritka a mérges kígyó, de ugye előfordulhat. A siklók pl csak harapnak. De ez náluk csak védekezés. Ha nincs más esélye szerencsétlen állatnak csak akkor támad. Amíg tud inkább menekül.
8/9 anonim válasza:
Kb annyi rá az esély, minthogy én hatoljak beléd mikor leguggolsz....
9/9 anonim válasza:
Persze. A legveszélyesebb a törpe fa szú.
Ritka sunyi állat, mikor letolod a bugyidat , mögéd oson, és puff már bent is van...de könnyedén lehet ellene védekezni, ugyanis nagyon fél a nagy fa szútól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!