Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A börtönben a rabokat nem...

A börtönben a rabokat nem érdekli hogy nemi erőszak közben székletes lesz a nemiszervük?

Figyelt kérdés

2024. jún. 25. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Én csak nőt dugtam már seggbe, de nem volt szaros a farkam...

Mondjuk a sitten lehet nem a higénia az első szempont, aki odaáid süllyed, hogy heteroként férfiakat erőszakoljon azt szerintem nem igazán érdekli.

Meg szerintem messze kevesebb az ilyen a valóságban, a filmek hamis képet mutatnak, valószínűleg nincs annyi nemierőszak a börtönökben.

2024. jún. 25. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Nemcsak börtönókben d.gják egymást. Ha nem sz.rosak mert végbélmosnak.., de ecolisak meg streptococcusosak stb lesznek akkor. Kész fertők. Csak tünetmentesek. Messzire kerülni kell őket.
2024. jún. 25. 18:40
 3/10 A kérdező kommentje:
1-es a anális szex meg az anális erőszak az más, mert a normális anális szex előtt előkészülnek hogy ne legyen senkinek se székletes a pénisze.
2024. jún. 25. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó kérdés. Szerintem ott sokak úgy gondolkodnak, hogy mindegy.
2024. jún. 25. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem feltétlenül lesz ott széklet, de az se annyira érdekli őket, amilyen körülmények egyébként vannak, meg egyébként az erőszak más formája is gyakori.
2024. jún. 25. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Nőkkel már próbáltam,pasival még nem.

És igen,utána meg kellett mosni a farkam.

De ezt elfogadom,mert tudom hogy ezzel jár.

2024. jún. 25. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már annyira vágynak a szexre nem érdekli őket, vagy az életfogytiglanosok lehet úgy vannak már hogy úgy is mindegy már mit csinál. De nem biztos hogy székletes lesz a farkuk lehet kézzel ellenőrzik.
2024. jún. 25. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem inkább az nem fér a fejembe, hogy lehet így szexelni egyáltalán.

Az egy dolog, hogy olyan lesz, de, ha rendesen benne van a széklet, akkor be sem fér oda már semmi, amíg az ki nem jön.

2024. jún. 26. 01:12
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
Tunkolni.
2024. jún. 26. 02:17
 10/10 anonim ***** válasza:
65%

Mindig is gusztustalannak tartottam az anális szexet. Nem akarok senki felett ítélkezni, de nekem nem szimpatikus. Ez már olyan extra, amit sokan nem véletlen, hogy nem gyakorolnak. Valóban kaphat bakteriális fertőzést az illető, szerintem, akinek esze van, gumiban csinálja.

Másrészt ne gondoljuk, hogy sokan felkészülnek előtte. Csak úgy kipróbálják ad hoc ötletként. Aztán a sürgősségire mehet a befogadó fél, mert bereped a végbele. Nagyon gyakori, hogy a gyakran űzött análszex széklet-inkontinenciát okoz, mert a záróizom tönkremegy.

Szerintem jobb, ha a homoszexuálisok is megmaradnak az orálnál. Ott csak a mélytorok-technika lehet veszélyes, de a fertőzésveszélyt leszámítva nem veszélyes szexuális szokás.

júl. 20. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!