A börtönben a rabokat nem érdekli hogy nemi erőszak közben székletes lesz a nemiszervük?
Én csak nőt dugtam már seggbe, de nem volt szaros a farkam...
Mondjuk a sitten lehet nem a higénia az első szempont, aki odaáid süllyed, hogy heteroként férfiakat erőszakoljon azt szerintem nem igazán érdekli.
Meg szerintem messze kevesebb az ilyen a valóságban, a filmek hamis képet mutatnak, valószínűleg nincs annyi nemierőszak a börtönökben.
Nőkkel már próbáltam,pasival még nem.
És igen,utána meg kellett mosni a farkam.
De ezt elfogadom,mert tudom hogy ezzel jár.
Nekem inkább az nem fér a fejembe, hogy lehet így szexelni egyáltalán.
Az egy dolog, hogy olyan lesz, de, ha rendesen benne van a széklet, akkor be sem fér oda már semmi, amíg az ki nem jön.
Mindig is gusztustalannak tartottam az anális szexet. Nem akarok senki felett ítélkezni, de nekem nem szimpatikus. Ez már olyan extra, amit sokan nem véletlen, hogy nem gyakorolnak. Valóban kaphat bakteriális fertőzést az illető, szerintem, akinek esze van, gumiban csinálja.
Másrészt ne gondoljuk, hogy sokan felkészülnek előtte. Csak úgy kipróbálják ad hoc ötletként. Aztán a sürgősségire mehet a befogadó fél, mert bereped a végbele. Nagyon gyakori, hogy a gyakran űzött análszex széklet-inkontinenciát okoz, mert a záróizom tönkremegy.
Szerintem jobb, ha a homoszexuálisok is megmaradnak az orálnál. Ott csak a mélytorok-technika lehet veszélyes, de a fertőzésveszélyt leszámítva nem veszélyes szexuális szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!