A mai világban lenne igény gladiátor viadalokra?
Nem. Nem lenne rá "igény", mert vannak emberi jogok. Egyrészt a gladiátorok nem szabad emberek voltak. Akkor te rabszolgát csinálnál sportolókból, mert lulz?
A másik, a halálbüntetést is sokan ellenzik, szerintek a nyilvános halálra kínzást nem? Másrészt szerinted az jót tenne az embereknek, ha popcornnal a kezükben néznének ilyen dolgokat?
Ha már edgy hülyegyerek vagy, akkor esetleg utánanézhetnél olyan embereknek, akik olyan országokból jönnek, ahol vannak nyilvános kivégzések. Közel kelet, Észak Korea, stb. Általában nem arról számolnak be, hogy ez mekkora buli és milyen jó.
Másrészt meg ezek a dolgok jópofa, meg király ötletnek tűnnek, amíg nem te vagy ott. Ja hogy te sosem kerülnél olyan helyzetbe? Mert szerinted egy olyan állam, ami szerint ezek a dolgok megengedhetőek, az sosem esene túlzásba? Megállnának "ésszel", mikor nyilvános kivégzéseket csinálnak a szórakoztatásért?
Korábban már gondolkodtam ugyanezen én is. De akkor nő vs. nő, illetve nő vs. férfi küzdelem is lenne.
Szerintem társadalma válogatja ezt, de lenne olyan ország, ahol nagyon örülne a nép ennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!