Visszatér valaha a normalitás? A jól ismert hibáival, gyengéivel akár, de visszatér?
Például:
Mikor nem ránktolt szörnyű gyilkosságokkal, bűnözéssel, hangulatkeltéssel, pánikkeltéssel, propagandával, demagógiával lesznek tele a hírek szinte minden perce?
Mikor nem mindenféle életmódbeli és kulturális kisebbségek napi szerepléséhez, magánéleti és közösségi vágyaihoz kell igazitani a többség mindennapjait?
Mikor nem lesz ekkora politikai, világnézeti megosztottság? Mikor lesz enyhülés?
Aki érti, az érti. Aki nem érti, az ezt felvetést sem fogja megérteni. Csak az válaszoljon, aki a kérdés alapján úgy érzi, hogy megvan legalább a meglátásbeli közösség.
"Mikor nem mindenféle életmódbeli és kulturális kisebbségek napi szerepléséhez, magánéleti és közösségi vágyaihoz kell igazitani a többség mindennapjait?"
Nem kell. Sohasem igazítottam az életem semmilyen részét semmilyen kisebbséghez. Soha nem is volt belőle sehol problémám.
"Mikor nem lesz ekkora politikai, világnézeti megosztottság? "
Végignézve a történelmen, gyakorlatilag mondhatnánk, hogy pont a megosztottság a normális. Egység mindig is csak egy közös ellenféllel szemben volt.
Bármikor, amikor úgy akarjuk, és tenni is hajlandóak vagyunk érte.
A nép az alapja mindennek, az "elit" belőlük él. Ha a nép nem lenne hajlandó többé arra menni, amerre a paraziták terelik őket, akkor ez a mocskos rendszer pillanatokon belül összeomlana.
A döntés mindig a miénk, csak a többség nem él szabad cselekvőképességének és döntési jogának hatalmával.
Mindig olyan rendszer kerül bevezetésre, amit odafent akar a többség
És mindig olyan rendszer tud fenn is maradni, amilyet idelent hajlandó elfogadni a többség, és asszisztálni hozzá.
Végső soron mindig a nép dönt.
Megjelent ma egy film, ami elsősorban a normalitás megszüntetés egészségügyi vonulatát foglalka össze az utóbbi évekre vonatkozóan, de a jelenség többi aspektusaval is. 1óra.
“Mikor nem ránktolt szörnyű gyilkosságokkal, bűnözéssel, hangulatkeltéssel, pánikkeltéssel, propagandával, demagógiával lesznek tele a hírek szinte minden perce?”
Mióta létezik a sajtó, azóta hajt a sokk-faktorra, mert azzal lehet eladni a terméket. Ez a média alapvető tulajdonsága. Itt egyébként kérdés, hogy miért érzel pánikot hírek miatt.
“Mikor nem mindenféle életmódbeli és kulturális kisebbségek napi szerepléséhez, magánéleti és közösségi vágyaihoz kell igazitani a többség mindennapjait?”
Itt fontos lenne hogy mire gondolsz pontosan. Akadálymentesített épületekre? Gluténmentes kínálatra a boltban? Vagy mire?
Nekem még senkihez nem kellett igazítanom a mindennapjaim, ezért kérdem.
“Mikor nem lesz ekkora politikai, világnézeti megosztottság? Mikor lesz enyhülés?”
Miért lenne? Többmilliárdan vagyunk, soha az életben nem fogunk mindannyian egyetérteni, a megosztottság teljesen természetes.
A dolgok mértéke szabja meg mi a normális. A kérdés a negatív tendenciákra vonatkozik. Nem a gluténmentes kenyérre. Értelemszerűen. A felhozott példád különben is egészségügyi. Ha nem érted, mire válaszolsz tulajdonképpen? Nem a kérdésre, csak amit elképzeltél. Arra nincs szükség.
Figyelmedbe ajanlom újra a kiegészítést:
Aki érti, az érti. Aki nem érti, az ezt felvetést sem fogja megérteni. Csak az válaszoljon, aki a kérdés alapján úgy érzi, hogy megvan legalább a meglátásbeli közösség.
Akkor milyen kisebbség igénye befolyásolja a mindennapjaidat? Komolyan kíváncsi lennék.
A kérdésed többi részét értettem, válaszoltam is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!