Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lesz olyan szerintetek,hogy...

Lesz olyan szerintetek,hogy valakik ráállnak a betétdíjas palackok felvásárlására?Vagy már van?

Figyelt kérdés
Tehát például akiknél rendszeresen sok összegyűlik,de nem akrnak bajlódni a viszaváltással átadják modjuk 20-25 Ft-ért olyanoknak,akiknek van idejük ezeket visszaváltogatni.És akkor így valamilyen szinten mindenki "jól jár".

2024. jún. 25. 05:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy lesz ilyen. Ha valaki lusta visszavinni a palackokat vagy nem akar bajlódni velük az kirakja a kuka mellé és valaki majd elviszi.
2024. jún. 25. 05:38
 2/13 anonim ***** válasza:
57%

Miért járna jól? Összegyűlik, bemész a piacra, bedobálod és visszakapod a pénzedet. Micsoda hülyeség ez?!

Míg nem tettek tönkre minden az eu multijai, országszerte működött. Minden üzlet köteles volt visszaváltani egy különmpultnál.

A Skála Áruház parkírozójában külön bódé volt, ahol váltották. Aztán jött a teherautó és vitték vissza a gyártósorra.

Párhuzamosan az is működött, hogy amikor mentél sörért, üdítőert, vitted az üreset, a teleüvegből meg levonták az árát. Ez volt a csereüvdg.

Párizsban úgy működött, hogy visszavidd az üveget, a liter sör is 2 Franc volt, meg az üvegbetét is.

Nem volt üvegpazarlás az iparban, nem volt a mérhetetlen műanyagpalack-invázió a világon.

2024. jún. 25. 05:39
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Biztos nem. Akit annyira nem érdekel a dolog, hogy pár palackot bedobáljon a bármelyik áruházban megtalálható automatákba, az azzal sem fog bajlódni hogy másoknak gyűjtögessen.
2024. jún. 25. 07:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Lakótelepi lakásban lakom. Számomra az a legnagyobb probléma hogy nincs hely a lakásokban ahol gyűjthetném a palackokat összenyomás nélkül. Ha már gyűjtöm a sörösdobozokat akkor nem fogom féláron eladni.

A magyar-skót meccset 4 haverommal nálam néztük. Kb 25 doboz/palack maradt a lakásban. Másnap visszavittem a Lidlben. Tehát nem a lustaságommal van baj hanem csak a helyhiánnyal.

2024. jún. 25. 07:19
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk is kevés a hely. Szóval nem lesz gyűjtőgetve. Főleg nem másnak.
2024. jún. 25. 07:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kidobják, a ciguk meg kikukázzák. Nálunk már így megy
2024. jún. 25. 11:40
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
Aki nem tudja hol gyűjteni, az a teli palackokat hol tárolja?
2024. jún. 28. 08:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Én már ráálltam. Suliban dolgozom szemétszedő is vagyok, úgyse fognak vele foglalkozni majd én összeszedem, már most is napi szinten jópárat találok pedig már nincs is kölök bennt.
2024. júl. 5. 20:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Felvásárlás ha nem is, de akik olyan helyen dolgoznak, vagy hozzáférnek a szelektív tárolóhoz, ott jó kiegészítés.

Én 4 műszakban dolgozom egy multinál, 14-16 napot egy hónapban, ezek a napok most már 2. hónapja hogy naponta 2000-3000 forint környékén hoznak hasznot, ehhez csak kicsit pofátlannak kell lennem, és belenézni a tárolókba. Ami nehézséget okoz az átmeneti tárolás, egy nagy zsák 3 nap alatt tele van, ehhez jön az itthoni göngyöleg is.

2024. júl. 7. 20:36
 10/13 anonim ***** válasza:
9-es, milyen szelektív tárolókról van szó?
2024. júl. 8. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!