Prostival barátkozni jó ötlet?
Van egy negyvenes prosti, akinél már többször voltam. Már legelején úgy kezelt, mint egy jó ismerőst. Legutóbb lelkiztem is neki, ő is mesélt a magánéleti gondjairól.
Meséltem egy szerelmi csalódásomról is, meg hogy még egy utolsó levelet akarok írni a lánynak. Mondta, hogy mindenképpen írjam majd meg, hogy sikerült a dolog, mi lett a vége. Meg mondta, hogy nyugodtan jelöljem be facebookon. Tehát az igazi nevét is elmondta.
Meg is találtam. De még nem jelöltem be, és nem is írtam neki.
Igazából egy tök normális nő, jó lenne vele néha csakúgy beszélni... Másfelől viszont jobb lenne, ha az ismerőseim nem tudnák meg, hogy prostizom. Sokan csak ítélkeznének...
Mondjuk a profilja egyáltalán nem árulja el, milyen hivatást űz...
Esetleg van itt olyan, aki már volt hasonló cipőben, hogy prostival alakított ki mondhatni baráti viszonyt?
Miert? Akihez jarsz es aki ezen a szinten tolja a mufajt, az tisztesseges uzletasszony. Tudod, ha nincs to, beka sincs...! Ha baratkozni akarsz vele, szerintem nyugodtan, az ismeroseidnek meg nincs koze se a maganeletedhez, se a dontesedhez.
Amugy az alja ribik eppen nem azok, akirol szo van, na azok a neccesek. Jellemzojuk ugy ramozdulni barkire gatlas nelkul, hogy kozben pontosan tudjak, hogy foglalt mar az illeto. Megtalalhatoak barmilyen korosztalyban es munkakorokben. :-/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!