Elvileg létezik a karma, de akkor miért nem volt semmilyen negatív következménye annak, ha fájdalmat okoztak nekem?
Igen, ha nem látod, nem tapasztalod akkor még csak a hit van jelen, ha meglátod, megtapasztalod akkor már a tudás.
Ilyen tapasztalás lehet egy spontán Isten-élmény vagy halálközeli élmény.
Én a mai napig nem tudom eldönteni, hogy valóban létezik-e a karma.
Annyi olyan ember van a világon, aki annyi, de annyi gané, erkölcstelen dolgot tett már élete során mások ellen, hogy az ember azt hinné, ha létezik a karma, már rég megkapta volna a jussát. Aztán nem.
Közben meg... mégis történnek olyan dolgok, amikre nem tudnék más magyarázatot adni. Itt most nem kifejezetten a YouTube-ra feltöltött "Instant Karma" videókra értem ezt, hanem személyes tapasztalatokra, példákra:
gimis matektanárom (miután nem tudtam egy példát megoldani, pedig nem volt a dolognak előzménye) lehülyézett, pár perces monológban megalázott a többiek előtt, majd utána az óra hátralévő részében szürreális volt nézni, hogy mi minden történt vele: mindegyik kréta, amit használt, eltört, amikor írni akart velük, megvágta az ujját a könyvével, úgy ejtette le a szemüvegét, hogy valahol megkarcolódott, és azon az órán sorra bakizott bele szinte mindegyik feladatba. Pedig ilyeneket nem szokott csinálni.
Vagy mikor egyik osztálytársam leszólt minket, amiért szinte mindenki, aki továbbment egyetemre, olyan szakokat jelölt meg, ahová 400+ pont kellett, az övéhez meg 300 se. Végig olyanokat mondott, hogy ő biztos bejutó, de nekünk nagyon fel kell kötni a gatyát, imádkozni sem árt, ha komolyan be akarunk jutni. Aztán a végén elrontotta az érettségijét, és majdnem be sem került.
Szóval történnek ilyenek is, és ez csak pár példa volt.
Mert az egész rendszer karmával és inkarnaciókkal együtt bűzlik és egy kalap 💩 úgy, ahogy van.
Ha rám hallgatsz, midnen erőddel azon dolgozol, hogy többet ne inkarnálódj, akkor se ha nem vagy megvilágosodva, senki es semmilyen erő ne legyen ami erre rávesz.
Ennyi.
Egy velejéig rothadó poshadó sz@r rendszert minek követni, meg vele menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!