Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél még meg mindenképp,...

Mit tennél még meg mindenképp, ha kiderülne, hogy hónapjaid vannak hátra?

Figyelt kérdés

Bátrabb lennél minden mindegy alapon és belemennél necces dolgokba is? Vagy befordulnál és megbénítana a tudat?

Nehéz eljátszanom a gondolattal, de ezt dobta a kocka és úgy érzem, annyi frusztráció van bennem az eddigi életem miatt, hogy nem fogom végigfinomkodni a hátralévő időszakot.

(30/F vagyok, mielőtt még valaki felajánlana "egy utolsó jó szexet"...)

2024. jún. 19. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Bárcsak így lenne te jó ég de örülnék.

Amúgy családdal lennék,és azt tenném ami a legjobban boldogít(anyukámmal lenni,kutyusommal,enni,aludni)

2024. jún. 19. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Örömtáncot lejtenék és elad(ományoz)nám az ingóságaimat.
2024. jún. 19. 22:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Nincs család, se barátok, így elajándékozni sem tudom az ingóságaim kinek - és azért sem, mert nincs mit. 😄
2024. jún. 19. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Elkölteném a félrerakott pénzem mindenféle élményre
2024. jún. 20. 01:51
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Én 38 éves vagyok, de nincs senkim. Szóval első körben elrendezném a dolgaimat, hogy ne maradjon utánam semmi problémás, lezáratlan dolog. Ilyenekre gondolnék, hogy a macskámnak keresnék másik gazdát. Eladnám az autómat, házamat. Ez után ha maradna még időm és olyan állapotban lennék még, elutazgatnám, elszórakoznám a pénzem jó részét. A maradékkal kapcsolatban meg keresnék egy ügyvédet, akinél nyilatkoznék, megbíznék, hogy a maradékkal mi legyen. Nyilván egy részéből kifizetném előre, hogy hamvasszanak el és szórjanak szét. A többit meg jótékonysági célokra ajánlanám fel.

Szóval kb. ezt tenném. Szerintem ez a legértelmesebb mód.

2024. jún. 20. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Eladnám a cuccaim nagyrészét, a pénzből pedig elmennék és a hátralevő időben csak utaznék.
2024. jún. 21. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!