Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most komolyan egy férfi hogy...

Most komolyan egy férfi hogy lehet ennyire kegyetlen a saját gyermekével?

Figyelt kérdés

Borzalom!!

"29 éves férfi, aki a fürdőszoba csempézett falába verte az 5 és fél éves kisfia fejét, mert az megette a kekszét."

[link]

2024. jún. 19. 15:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Annyira de annyira szomorú vagyok, nagyon sajnálom a kisfiút. 😢
2024. jún. 19. 19:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ő már egy jobb helyen van.

Én remélem, hogy a még élő gyerekeket ki lehet menteni, nem kéne idáig fajulnia a helyzetnek, hogy valaki tegyen végre valamit.

2024. jún. 19. 19:26
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
Ez semmi. Amit az állatokkal művelnek, na az igazán rossz.
2024. jún. 19. 20:27
 14/20 anonim ***** válasza:
46%
Ez semmi. De amit az állatokkal művelnek...
2024. jún. 19. 20:28
 15/20 Senior Séf ***** válasza:
Én az ő fejét verném a kekszbe, aztán megetetném vele a csempét.
2024. jún. 20. 15:10
 16/20 hgwell ***** válasza:
Az utolsó csomag mindent elárul. Az apuka ittas lehetett vagy nagyon rossz napja volt ès szerintem biztosan nehéz körülmények között éltek. Az apuka fel sem fogja mit tett, ami már soha nem lesz mentsége. Aki a saját 5 éves gyermekét öli meg.... szavak nincsenek rá. Feleség sehol?? Az az ember nagyon lelki beteg volt nem pszichés... csak 1 pillanat volt az egész lehet nem így akarta de ahoz jó keményen bele kellett vernie a fejét annak a szegény fiúnak, lehet csak 1 erős ütés. Egy 5 éves koponya nagyon törékeny. Sírni tudnék komolyan, szerintem az az apuka akasztani fog.
2024. júl. 27. 09:29
 17/20 hgwell ***** válasza:
Még jó hogy nem volt feleség mert ő is halott lenne. Nekem mikor gyerek voltam apunak volt kitörése ès akkor volt félelem, ordítva menekültem segítségért és az volt ami lenyugtatta és látta hogy rettegtem de nem anyuhoz bújtam vissza hanem apámhoz ültem oda különben hallottak lennénk anyámmal együtt öcsém akkor a maminál volt. Azota eltelt 32 év.
2024. júl. 27. 09:35
 18/20 hgwell ***** válasza:
És a gén annyiban változik hogy az idő telik hozzá majd azonosul ès te is csak néha kapcsol de ami teszi ezt a környezet a befolyásolt a körülmény ès az idegnek egy gyengébb csak áldozat, az idegesebb erősebb. A gyengébb akit szeretsz kaphatja meg az utolsó csomagját sokszor. Akit pedig meg kellene gyilkolni az azok akik ilyen beteggé tesznek. Nálunk a környezetben nagyon sok érthetetlen szabalytalan torvenyhozo van akik mind fogyatekosok mert a törvény legalább a tömeg, a tömeges fogyatékos egeszseg. Neha a legkisebbek azt hiszik bármit megtehetnek, mintha drogos es reszeges bodult allapotban lennél. Ez olyan mint egy hipnózis hogy nem a szenvedely hanem az almaid megrontoja iranyit amíg te azon vagy epuljon majd egyszer elfogy a turelem.
2024. júl. 27. 09:44
 19/20 hgwell ***** válasza:
Meg lehetne elozni ezeket az eseteket ne tortenjenek meg. Also es felsohatar frekvencia es egy Planck allando segitsegevel a lakasokban spektral analizissel amely ha 1-4 közé esik besorolja mig 4 felett gyilkossagot jelez es 1 alatt a normal tevékenységet mig 4est mutat 0ra ongyilkossagot mutat. Egy "konnektor" 1 hazszabaly es standard irányelvek.
2024. júl. 27. 09:48
 20/20 hgwell ***** válasza:
A "konnektor" mindig a bejárati ajto kozeleben mellett ezzel tolthetoek a készülékek egyszerre több is es analizalja az egész lakast közben. A lehetőségek nyitottak de mindenki a gazdasagra koncentrátum pedig a crypto gazdasagossagot is gazdasagba lehetne fektetni hozzá a hasznalattal a sporolassal es allamilag is. Munkában toltott idovel es partnersegekkel egyezmenyekkel amelyek pár cég Vállalat biztosít a hazszabaly szerint.
2024. júl. 27. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!