Az ismerősöm örökölt majdnem 30 millió forintot és elherdálta ibizai nyaralásokkal kb. egy év alatt. Ez normális dolog volt tőle?
Figyelt kérdés
jún. 19. 15:49
11/22 anonim válasza:
Általában igen, mert IstenKirályCsászárnak gondolta a mani miatt magát, elszálltak neki otthonról...
Sok esetben szokott ilyen/hasonló történni.
12/22 anonim válasza:
Egy szaros panellakásom van hitellel. 5-8 évet szoptam, mire összejött. Elég sokszor elgondolkoztam, hogy mennyivel jobb lett volna elutazni ezt a pénzt, vagy venni egy hobbi autót, stb. Nincs igazán jó választás az életben, csak döntések.
13/22 anonim válasza:
Ha lenne megfelelő házam/lakásom, autóm, megtakarításom akkor én is pont leszarnám azt a 30 milliót. Ha anyámmal élnék, akkor nyilván nem.
14/22 anonim válasza:
Ő pénze, ha ez volt álma, vágya, azt csinál vele, amit akar. Én tudtam volna hasznosabbra is, de nem az én pénzem sajnos :)
15/22 anonim válasza:
#8 mégis annyira sivár az életed, hogy egy noname oldalra jársz dicsekedni.
16/22 anonim válasza:
Nem a legbölcsebb, de igazából az ő pénze. Ha őt ez tette boldoggá, váljék egészségére!
17/22 A kérdező kommentje:
16-os igen, csak már nem maradt egy forintja sem neki belőle.
jún. 19. 21:18
18/22 anonim válasza:
És ez neked miért baj? Mondom: ha őt ez tette boldoggá, akkor kedves egészségére. Majd ha bajban lesz esetleg emiatt, akkor is az ő feje fog fájni, nem a tied.
19/22 anonim válasza:
Valóban nem ez volt a legátgondoltabb költekezés, pláne a jövőjét tekintve, de ez az ő pénze volt, az ő döntése/döntései, amikbe nekünk nincsen beleszólásunk.
Én másra költöttem volna, de nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!