A nők miért gyűlölik egymást?
Jajj egyből jön ide hogy bezzeg a férfiak 😂 én életemben nem találkoztam ilyenekkel hogy férfiak így viselkedtek volna egymással de most csak azért hogy jobb színben tüntessed fel magad egyből a férfiakra mutogatsz
Válaszod meg miért ilyenek a nők... Ezt a nő ismerőseim is mind aláírják hogy így van
#2 vagyok.
Én nem írom alá! Engem sose kezdtek ki, és én se a többi nőt!
Én nő vagyok, és nincsenek ilyen tapasztalataim. Akárhol dolgoztam, a női kollégáimmal jó viszonyt ápoltunk, segítettünk egymásnak, barátságok is alakultak ki.
Ha szórakozni megyek, és mondjuk elmegyek a mosdóba ott is tök kedvesek a nők, mindig van pár jó szavunk egymáshoz, megdicsérjük egymást stb.
Nem véletlen jobb egyébként a nők mentális egészsége, és vannak el párkapcsolat nélkül sokkal jobban: jobb minőségű, tartalmasabb kapcsolatokat építenek ki, jobb kommunikációval és tartalmas programokkal.
Ez a "nők gyűlölik egymást" az internalizált nőgyűlölet tipikus példája, ha jobban megnézed, nem jellemzőbb, mint férfiak esetében, akik ha úgy van, még jól agyon is verik egymást.
Élőben sok nőtől hallottam, férfiaknál még sosem tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!