Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud egymásba szeretni két olyan ember akik gyűlőlik egymást?
Véleményem szerint gyűlölni csak azt az embert tudod, akit legeslegelőször szerettél, de valami fájdalmat okozott neked. Ezért gyűlölöd. A gyűlölet pedig visszafordulhat szeretetté.
(Itt most emberi kapcsolatokról beszélek, nem olyanról, hogy én gyűlölöm xy politikust. Az nem szívbő jövő gyűlölet, max unszimpátia, megvetés, stb)
Nálatok nem ilyen volt?
1#. Nálunk úgy volt hogy többet voltunk rosszban mint jóban. Ez azért volt mert ő nagyon szeszélyes és hisztis és gyerekes is. Így gyorsan felkapta a vizet olyan miatt is amin más csak mosolygott volna. Így sokszor nem beszéltünk hónapokig sem. Ezt ami most van szintén egy ilyen időszak előzte meg. Aztán úgy alakult hogy egymáshoz bújtunk automatice egyszerre éreztük hogy ezt kéne és utána megbeszéltük és elmondtuk egymásnak hogy mi van. A szótlan időszakban kezdtem el sokat gondolni rá. A végén már dédelgettem őt belül attól függetlenül hogy leköptük volna egymást legszívesebben. És ezt rajta is láttam. Soha senki előtt nem beszélt rólam csúnyán vagy leminősítően. Ezt onnan tudom hogy mások mindig mondták hogy mesélt rólam hogy ez és ez van velem, ilyen és ilyen változások vannak az életemben. Mert azt mindig tudta hogy mi történik velem, körülöttem az életben... Tisztában vagyok az összes hibájával de mégis szeretem. És ezt nem tudom hová tenni. Ő is tudja hogy vannak hiányosságaim és nyominger vagyok de mégis szeret :)
2#. Lehet ebben valami amit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!