Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők miért bunkók mindenkivel...

A nők miért bunkók mindenkivel? (Kivéve persze azokkal akikbe szerelmesek vagy akiktől akarnak valamit)

Figyelt kérdés
2024. jún. 17. 19:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
Nem, egyáltalán nem igaz a megfigyelésed.
2024. jún. 17. 20:27
 12/24 anonim ***** válasza:
76%

1. miért kell általánosítani?

2. ezen az oldalon miért divat menetrendszerűen szidni a nőket?

2024. jún. 17. 20:31
 13/24 A kérdező kommentje:

Nem vagyok magányos és nem kerülnek el csak zavar hogy a nők bunkóznak más nőkkel és férfiakkal is akitől nem akarnak valami hasznot

2024. jún. 17. 20:40
 14/24 A kérdező kommentje:

Senki nem szidta a nőket.... De ha nem tűnt volna fel kifejezetten férfi gyűlölő kérdésekkel találkozni mindenhol

2024. jún. 17. 20:41
 15/24 anonim válasza:
74%
Szia, ha bármikor normális=kedves voltam egy férfival, félreértette a helyzetet, mindegy volt, hogy dolgoztam, utaztam hazafelé, ha csak eg fél mosolyt megengedtem magamnak, akkor azt hitték, hogy akarok valamit, szerintem ultra gáz... Azóta fapofát vágok és senkinek a szemébe nem nézek, és igen, bunkó vagyok, egyszerűen muszáj. 32 N
2024. jún. 17. 21:28
 16/24 anonim ***** válasza:
74%

14

Nem nem tűnt fel. Ellenben valóban nőket szidó, véleményező, számonkérő, mindenért IS őket okoló kérdések naponta jönnek zsínorban.

2024. jún. 17. 22:26
 17/24 anonim ***** válasza:
67%
Kedves kérdező! Ha mindenki szembejön az atópályán, valójában te vagy az aki rossz irányba hajt...
2024. jún. 17. 23:45
 18/24 anonim ***** válasza:
71%

Azért az is túlzás, hogy "mindenhol" férfi gyűlölő kérdések vannak.. Igen, ilyenekből is akad, de még mindig jóval kevesebb, mint a nőket támadókból.

(#12)

2024. jún. 17. 23:46
 19/24 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám, hogy bunkók! (Persze van olyan is) Inkább azt mondanám, hogy szinte kivétel nélkül mindegyikben benne van egyfajta kivagyiság, még sokszor abban is, aki felületesen szemlélve rettentő önbizalomhiányosnak is tűnik.

Velem pl sok nő egyáltalán nem bunkó, de ugyanakkor esélyem sincs náluk, mert hát hogy is képzelem, hogy én meg őőőőő.... Ő, aki a lehető legjobbat érdemli, mert csak.😅

2024. jún. 18. 02:13
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

15

Véletlenül sem vagy elszállva önmagadtól....😂

Na, látjátok, erről beszélek. A nők azt hiszik, ők a világ közepe, mindenki és minden is őket akarja...

Közben a legtöbb ilyen nagyarcú nőszemély a kutyának sem kell, főleg ha már kiismerik őket.

2024. jún. 18. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!