A nők miért bunkók mindenkivel? (Kivéve persze azokkal akikbe szerelmesek vagy akiktől akarnak valamit)
Figyelt kérdés
2024. jún. 17. 19:12
1/24 anonim válasza:
Mindenkivel? Oh dehogy...
Ez kb olyan mint amikor egy macska nem hagyja hogy megsimogasd, és elfut előled: megérzik hogy nem tiszta a lelked, és ezért ezt váltod ki belőlük :/
2/24 anonim válasza:
Nyugi, én azzal is bunkó vagyok, akibe szerelmes vagyok vagy akitől akarok valamit. Szóval én mindenkivel az vagyok. De nem minden nő ilyen. Vannak normális nők is, csak velük meg te vagy bunkó...
3/24 anonim válasza:
En csak bunkókkal vagyok bunkó.
4/24 anonim válasza:
Attól hogy veled bunkók a nők, az nem jelenti azt hogy minden nő mindenkivel bunkó.
5/24 A kérdező kommentje:
Nem írtam hogy VELEM hanem azt írtam hogy MINDENKIVEL gondolom olvasni azért még tudunk
2024. jún. 17. 19:42
6/24 A kérdező kommentje:
A nők MINDENKIVEL bunkók akitől nem akarnak valamit, mi az oka?
2024. jún. 17. 19:42
8/24 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy te miért látod úgy, hogy minden nő bunkó mindenkivel.. egyáltalán honnan ismered az összes nőt? Hogy van időd utánunk járkálni és végig nézni mindegyikünk napját és elemezgetni, hogy mikor kivel vagyunk bunkók?
9/24 A kérdező kommentje:
Érdekes a férfiak egyetértenek ezzel a megfigyeléssel
2024. jún. 17. 20:01
10/24 anonim válasza:
Azért gondolod így, mert magányos vagy és eddig minden nő elkerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!