Melyik az az életkor, amikor egy nő a legvonzóbb külsőleg?
Ez nem feltétlen életkortól függ. Én pl most, 38 évesen milliószor jobban nézek ki, mint 18 vagy akár 25-30 évesen, mivel kb egész életemben elhízott voltam, emellett beteg is, és úgy is néztem ki...
4 év alatt lefogytam, rengeteget dolgoztam rajta, már 1 éve tartom is, sokat sportolok, közben rendbe jött az egészségem, és ez a külsőmön is meglátszik.
Eleve nincs olyan, hogy "a nő". Hiszen abból is van ezerféle. Van aki soha nem lesz vonzó és van aki mindig is az lesz.
Én azt látom például, hogy simán van a nőknek 50 felé közeledve egy "másodvirágzása" amikor elkezdenek sportolni, edzeni, közben van már kialakult stílusuk, ízlésük és sokkal vonzóbbak mint sok fiatal.
Erre már készült kutatás, és az jött ki, hogy a férfiak a saját koruktól függetlenül a 20-21 éves nőket tartják legvonzóbbnak.
Persze lehet ezt nem szeretni, és mindig úgy ferdíteni a valóságot, hogy az 45 évesen is megfeleljen, de a kérdés a vonzalomra fókuszált, az pedig egyszerű biológia, minden más irreleváns.
16-tól kb 55-ig lehet legvonzóbban kinézni,
ezen belül pedig ez mindenkinél egyéni.
Lehet valaki fiatalon kevésbé vonzó és később az lesz, és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!