Melyik az az életkor, amikor egy nő a legvonzóbb külsőleg?
És te elhiszed?
Azok kb. olyan hülyék mint az egyik frusztrált kérdező aki szerint csak a tinik a vonzók, vagy 1-2 hülye aki szerint ha elmúltál 28-30 és egyedülálló vagy akkor kb. ásd el magad.
Ne legyél te is ilyen ostoba légyszíves!
A pasiknak nem a nők a vonzók, hanem a lányok.
Tehát amig nem fejlődsz ki nővé, megvan a tini alkat báj, keskeny csípő, csillogo szemek enyhe naivitás etethetőség, amikor még a hajad körmöd is fontosabb mint bármi más ennél nagyobb súlyú dolog az életben, akár munka vagy háború vagy éhezés vagy karrier.
Amig "gyermeki" valaki addig nagyon ra van állva mindenki megrontani hogy elvehesse a fényét és beavassa a a világi dolgokba.
Az igazán vonzó az amig lányka vagy naiv és boldog, még ragyognak a szemeid még nem vagy megtörve még hiszel.
Nem a NŐ a vonzó, aki már ügyes okos celtudatos kiejlett "példány" a maga teljében a női kifejlett szülésre alkalmas testével.
Hanem az a szöke kis bocimeszű "kislány" ott "hátul a sorban".
(Es nem a pedokrol beszélek.)
Tinin engem még utcán is megtámadtak 40 es taták. A melohelyen zaklattak meg sorolhatnám
Nem 20 évesek álmai.
A huszonéves srácok a maguk korosztályához vonzódnak az normalis. De a 30 40 es taták meg nem a saját korosztályukhoz.
Pont menekülnek azoktól a nőktől akik már nem hülyék nehéz átverni is, le is kéne az asztalra is tudni tenni, és a komoly értelmes kapcsolatoktól nőktől. Pont nem ez a vonzo.
Egy harmincas nőtől csak a harmincas pasik nem fognak semmit akarni.
Amikor 16 körül voltam srácként, akkor a korombeli lányok.
Attól idősebbek már nénik voltak. :D
Egyszer köszöntem is a lépcsőházban egy nőnek csókolomot, erre megfogta a karom, és megrángatott, hogy mit képzelek, meg apám f.szát, azt. :D
ha majd 30 leszel ezt nem így fogod látni....30-as az tata :)
Még jó, hogy ez gyakorikerdesek hiszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!