Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyanok, akik...

Tényleg vannak olyanok, akik csak az adott áruház bevásárlótáskájában mennek be a boltba?

Figyelt kérdés

Például Pennybe pennys szatyorral, Auchanba auchanossal stb.

Puzsérék műsorában hallottam először, és meglepett. Főleg azért, mert én éppen ellenkezőleg csinálom: a közeli Lidl-be mindig sparos bevasarolószatyorral megyek (és fordítva). Na nem azért, mert nagy lázadó vagyok, hanem így egyértelmű elsőre is, hogy nem bentről, a boltból vettem el a szatyrot.

Ti hogy vagytok evvel?

2024. jún. 17. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Fene se figyeli vásárlás előtt ezt.

Nekem van egy nagy aldis szatyrom. Azt viszem mindenhova, mert belefér minden és nem kell két szatyorral szerencsétlenkednem a buszon.

#8: Azért az kemény, aki az elmondásod szerint cselekszik.

2024. jún. 17. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten figyelek rá, hogy vagy semleges legyen a táskám (pl cégtől kapott vagy kézműves) vagy másik boltból való legyen vagy ha az adott bolt táskáját viszem be, akkor legyen kopott, hogy lássák, hogy nem onnan akarom kilopni. De hasonló gondolatmenet alapján igyekszem nem bevinni olyan árut sem, amit ott árulnak.
2024. jún. 17. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Soha az életbe nem gondolkodtam még ezen, és fel sem merült bennem, hogy lopottnak hihetnek egy nyamvadt szatyrot :D ami elsőnek a kezembe kerül, azzal indulok el. Miken nincs ideje embereknek agyalni :D
2024. jún. 17. 16:22
 14/15 anonim ***** válasza:

1-1 megszállott valóban van, aki csak így cselekszik.

Én is gondolkodtam már kiskoromban ezen, volt, hogy paráztam, hogy mit szólnak, de nem történt semmi, így mellőzöm ezt a problémát.

2024. jún. 17. 19:07
 15/15 anonim ***** válasza:
27%
Én ruhában járok a boltba. De legközelebb majd a nagy pennys szatyorban megyek.
2024. jún. 17. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!