Tényleg vannak olyanok, akik csak az adott áruház bevásárlótáskájában mennek be a boltba?
Például Pennybe pennys szatyorral, Auchanba auchanossal stb.
Puzsérék műsorában hallottam először, és meglepett. Főleg azért, mert én éppen ellenkezőleg csinálom: a közeli Lidl-be mindig sparos bevasarolószatyorral megyek (és fordítva). Na nem azért, mert nagy lázadó vagyok, hanem így egyértelmű elsőre is, hogy nem bentről, a boltból vettem el a szatyrot.
Ti hogy vagytok evvel?
Nekem van egy-két bev.szatyrom és mindegyikbe azt viszem. Ill. ezek közül azt vagy azokat, amelyek a legpraktikusabbak a megvásárolni tervezett cuccok mennyisége és minősége alapján.
Amiről te írsz, az egy kényszeres-modoros viselkedés. Amíg több nincs mögötte, együtt lehet élni vele, de jobb lenne, ha nem erősödne.
Én nem viszek szatyrot sehova.
A bevásárló kocsiból rögtön az autóba pakolok.
Elképesztő, milyen magasröptű témákról értekezik Puzsér néha.
Ja, vannak.
Környezetemben nem hallottam még ilyenről, de attól még lehetnek ilyen emberek. Nálunk, a családban, van pár (tényleg nem sok) szatyor, táska, amit beváráslásra használunk, mindegyik más és más méretben. Ez alapján is visszük őket magunkkal, ha tudjuk, nagy bevásárlás lesz, a legnagyobbat visszük, ha csak 1-2 dologért ugrunk be, akkor meg egy vászontáska is elég. Jellemzően inkább IKEA-s táskák, de volt Auchan-os is, a strapabíróbb változatból, a többi meg inkább promóciós termék volt.
Szóval nem logó alapján visszük őket a boltba, hanem aszerint, hogy mennyi mindent kell vennünk, és ehhez melyik táska passzol.
Egyik és másik véglet is ugyanolyan kényszeres szerintem.
Azzal megyek, ami éppen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!