Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyanok, akik...

Tényleg vannak olyanok, akik csak az adott áruház bevásárlótáskájában mennek be a boltba?

Figyelt kérdés

Például Pennybe pennys szatyorral, Auchanba auchanossal stb.

Puzsérék műsorában hallottam először, és meglepett. Főleg azért, mert én éppen ellenkezőleg csinálom: a közeli Lidl-be mindig sparos bevasarolószatyorral megyek (és fordítva). Na nem azért, mert nagy lázadó vagyok, hanem így egyértelmű elsőre is, hogy nem bentről, a boltból vettem el a szatyrot.

Ti hogy vagytok evvel?

2024. jún. 17. 12:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Nekem van egy-két bev.szatyrom és mindegyikbe azt viszem. Ill. ezek közül azt vagy azokat, amelyek a legpraktikusabbak a megvásárolni tervezett cuccok mennyisége és minősége alapján.

Amiről te írsz, az egy kényszeres-modoros viselkedés. Amíg több nincs mögötte, együtt lehet élni vele, de jobb lenne, ha nem erősödne.

2024. jún. 17. 12:31
 2/15 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem senki nem szatyrokkal jár a boltba.
2024. jún. 17. 12:32
 3/15 anonim ***** válasza:
29%
Melyik boltban adnak akkora szatyrot, hogy emberek beleférjenek?
 4/15 anonim ***** válasza:
24%

Én nem viszek szatyrot sehova.

A bevásárló kocsiból rögtön az autóba pakolok.

5/15 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő, milyen magasröptű témákról értekezik Puzsér néha.

Ja, vannak.

2024. jún. 17. 12:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Környezetemben nem hallottam még ilyenről, de attól még lehetnek ilyen emberek. Nálunk, a családban, van pár (tényleg nem sok) szatyor, táska, amit beváráslásra használunk, mindegyik más és más méretben. Ez alapján is visszük őket magunkkal, ha tudjuk, nagy bevásárlás lesz, a legnagyobbat visszük, ha csak 1-2 dologért ugrunk be, akkor meg egy vászontáska is elég. Jellemzően inkább IKEA-s táskák, de volt Auchan-os is, a strapabíróbb változatból, a többi meg inkább promóciós termék volt.

Szóval nem logó alapján visszük őket a boltba, hanem aszerint, hogy mennyi mindent kell vennünk, és ehhez melyik táska passzol.

2024. jún. 17. 12:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhetőnek tartom, de azt is számításba kell venni, h valaki X szupermarkettől 200 méterre lakik, akkor nyilván az adott áruház szatyrával megy bevásárolni, ha a többibe ritkán vagy sose jár.
2024. jún. 17. 12:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat tudok aki pont fordítva csinálja, annyire fél attól, hogy azt mondják lopta a szatyrot, hogy mindig csak más üzlet szatyrával megy vásárolni. Boltnál is csak egybe megy, hiába van egymás mellett a Lidli meg a Rossmann inkább hazamegy és kipakol, utánna megy vissza, nehogy azt mondják, hogy lopta a másik boltban vásárolt dolgot(a tartsd meg a blokkot, ilyet ott nem is lehet kapni jellegű dolgok sem segítenek ezen a szokásán)
2024. jún. 17. 12:55
 9/15 Négyszögletű Kerék ***** válasza:
100%
Én tökre leszarom, amelyik a kezembekerül. De abszolút elképzelhető, a legbanálisabb dolgok tudnak kényszeres viselkedéssé válni. Vannak akik 4x visszafordulnak, hogy bizto elzárták e a gázt, vannak akik nem léphetnek repedésre a járdán mert akkor biztos valami rossz történik. Miért ne lehetne valakinek a szatyrokkal valami kattanása?
2024. jún. 17. 13:03
 10/15 anonim ***** válasza:

Egyik és másik véglet is ugyanolyan kényszeres szerintem.

Azzal megyek, ami éppen van

2024. jún. 17. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!