Szerintetek emberek akik ide írnak kérdést az életükről és problémáikról(magamat is beleértve), nekik tényleg ennyire rossz, vagy csak ők nem állnak jól az élethez, esetleg túl alkalmatlanok dolgokhoz?
Én is írtam már ide ki kérdést, láttam is sok hasonlót.
Tipikus kérdések. pl: depis hangulat, motiválatlanság, rossz családi háttér, anyagi gondok, suliba egyetemen kiközösítés, szorongás, párkeresési gondok, betegségek, külső/belső hibák, magány, frusztráltság... akármi tényleg.
Ha most nem vesszük figyelembe a mesterséges, kamu, szándékosan provokáló, mindennap megjelenő kérdéseket, akkor a fennmaradóak közül sokaknak már az sokat jelent, hogy kiadhatta azt, mind magából, de olyanok is vannak, akik komolyan segítséget, tanácsot szeretnének kapni innen.
Az érzelmek jelenléte miatt, persze, előfordulhat, hogy (kicsit) torzan tudja az illető tálalni a dolgokat, szóval az is meglehet, hogy (kicsit) felnagyítva érződnek az ott és akkor történtek. De ezt néha nehéz megállapítani.
Nekem is voltak, régebben, elvétve kérdéseim, azok mind azért születtek, mert szükségem volt olyan "külsősök" véleményére, akik nem ismertek, nem reagáltak emiatt máshogy, és úgy tudtak véleményt formálni, tanácsot adni, hogy nekik csak egy tag voltam a sok közül. Nem egyszer jártam úgy, hogy nagyon jó dolgokat írtak, amik amúgy nekem meg sem fordult a fejemben, és segítettek is. Ez az oldal előnye például: (ha nincs kint a nevünk) teljesen anonim minden, nem látszódnak a kérdés és válasz előzményeink, így tényleg "csak" egy tag vagyunk a sok közül.
3-as vagyok, 5-ös sokkal jobban megfogalmazta, amit gondolok.
Vannak barátaim, de mivel kedvelnek, ha elmondok nekik valamit, akkor automatikusan az én pártomra állnak, és a másik lesz a szar, meg a munkahelyem a szar és hagyjam ott, mindenki szar, kivéve engem. Ez egy egoboostnak jó lehet, meg ha csak panaszkodni akarok megoldás helyett, de igenis bőven van olyan helyzet, mikor én voltam tapló, én hibáztam, nekem kellene változtatni a hozzáállásomon.
Kb. ugyanaz, mint redditen az AITA subok (Am I The Asshole, kb. én vagyok a seggfej?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!