Mi a legnagyobb bakancsilistás vágyatok amit meg akartok valósítani?
Izlandra én is elmennék vagy épp Norvégiába, de akár a világ másik végére Argentína legdélebbi részére is. Ezek olyan szép helyek.
Különösen nekem nincs ilyen hatalmas vágyam, de pár dolognak azért örülnék.
Például:
-New yorkot látni élőben
-boldog párkapcsolatot kialakítani
-szeretnék egy franciabulldog kutyát
Izland nálam is bakancslistás.
A másik az cápákkal úszás tengeren (búvár vizsgát már elkeztem).
N
Mielőtt lehunyom végleg a szemem, szeretnék még egyszer elmenni oda és végig sétálni, körülnézni, emlékezni azon a helyen, ahol a hadműveleti szolgálatokat teljesítettem sorkatona koromban.
Mindenki azt gondol, amit akar, - nekem sokat jelentett és jelent is az a hely!
A vágyam teljesülésére nincs remény, mert a mai napig aktív, ill. titkos helyről van szó! :(
Nálam is bakancslistás Izland, Norvégia és Skócia is, konkrét településekkel, látnivalókkal.
Valamint, szeretnék végre egy olyan stabil, boldog és egészséges párkapcsolatot, ahol kölcsönös szeretet, tisztelet, bizalom van, ami életünk végéig kitart. Nagyon ritka manapság az ilyen, ezért is szeretném, ha ilyen megtörénne velem.
Szeretnék eljutni az ESA (European Space Agency) látogatói központjába. Meg igazából minden olyan programon ott részt venni, ami csak megengedett egy külsősnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!